Reklam

TFF Karaman il temsilcisi atandı

TFF Karaman İl Temsilciliğine atama yapılarak, görevlendirme yazısı Karaman'a gönderildi..

TFF Karaman il temsilcisi atandı
Editör: Karamanca
18 Ocak 2019 - 15:25




Yaklaşık 1 yıldır vekaleten sürdürülen TFF İl Temsilciliğine yeni atama yapıldı. Türkiye Futbol Federasyonu Şubat 2018'de Yaşar Çalışkan’ın istifa etmesi ile vekaleten temsilcilik görevini ASKF Başkanı Celalettin Özcan’a vermişti. 16 Ocak 2019 Tarihinde bir görevlendirme yazısı ile TFF Futbol İl Temsilciliğine Ferhat Koç atadı. 

Gençlik yıllarında uzun süre Karaman Amatör kulüplerde forma giyen ve Bölgesel Amatör Ligde Karaman’ı temsil eden 70 Karamanspor’da yöneticilik yapan Ferhat Koç, yerel basında yayın hayatına devam eden Karaman24’ün sahibi. Futbolla ve sporla sürekli iç içe olan ve Futboldan hiç kopmayan Koç, Karaman Futbol İl Temsilciliği görevini ASKF Başkanı Celalettin Özcan’dan devir aldı. 

Karaman’da ASKF ve Amatör takımlar ile koordineli çalışarak TFF Temsilciği yapacağının altını çizen Koç; “Karaman’da bulunan Amatör Futbol kulüplerimizin sorunlarını biliyoruz. Şimdiye kadar bu görevi sürdüren arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Federasyonumuzun bize verdiği görevin bilincindeyiz. Futbol Kulüplerimiz ile en kısa sürede bir araya gelerek hem ilimizde futbolun geleceğini konuşacağız hem de sorunlarını dinleyip çözüm yolları arayacağız. Amatör Futbolu daha geniş kitlelere yayarak kulüp ve müsabaka sayımızı arttırmak için çalışmalar yapacağız.” dedi.

ferhat koç tff

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum