Ermenek'te MHP'ye yoğun ilgi

Milliyetçi Hareket Partisi Ermenek ilçe başkanı Ali Demir, belediye meclisi ve il genel meclisi aday adaylığı..

Ermenek'te MHP'ye yoğun ilgi
Editör: Karamanca
17 Ocak 2019 - 07:56




Milliyetçi Hareket Partisi Ermenek ilçe başkanı Ali Demir, belediye meclisi ve il genel meclisi aday adaylığı başvurularının devam ettiğini belirterek, ilgiden memnun olduklarını söyledi.

Demir, 31 Mart yerel seçimlerine tüm kadroları ile hazırlandıklarını belirterek ‘’Ermenek teşkilatı olarak sürecin başından itibaren yoğun bir çalışma içerisindeyiz’’ dedi. Başkan Ali Demir açıklamasında; ‘’Daha önceden partimizce belirtilen son başvuru tarihi olan 15 Ocak, başvuru yoğunluğu ve ilgiden dolayı genel merkezimizce uzatılmıştır. İlçemizde hemşerilerimizin yoğun teveccüh gösterdiği, görev almak istediği 31 Mart yerel seçimleri için belediye meclisi ve il genel meclisi aday adaylıklarına başvuru süresi 4 Şubat tarihine kadar devam edecektir.

Partimizce vatandaşlarımıza hizmet etme noktasında ilk buluşma yeri olarak gördüğümüz yerel yönetimler, bize ihmal edilmeyecek görev ve sorumluluklar yükler. Bu sorumluluğun layığı ile yerine getirilmesi adına; ilçemizde teşkilat olarak yaptığımız saha çalışmaları sonucu hemşerilerimizde oluşan memnuniyet, gerçekten gurur vericidir. İlçe başkanlığımıza şu ana kadar belediye meclisi için 15, il genel meclisi için se 5 aday adaylığı başvurusu yapılmıştır. Sürecin uzamasıyla birlikte rakamın daha da artacağı kanaatindeyiz. Başvuru yapan hemşerilerimizin nitelik, donanım ve birikim açısından mükemmel olması hepimiz için gurur vericidir. Ermenek’in geleceği adına taşın altına elini koyan, hizmet etmek isteyen hemşerilerimizin partimize gösterdiği teveccüh takdire şayandır.’’ diye konuştu.

MHP Ermenek ilçe teşkilatının önümüzdeki günlerde bir aday tanıtım programı düzenleyeceği bilgi edinilirken, programa gerek ilçeden gerekse ilçe dışından yoğun katılım olacağı öğrenildi.

ali demir

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum