Reklam

Başkan Çalışkan'ın Gazeteciler Günü mesajı

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, bir mesaj yayımlayarak basın mensuplarının 10 ..

Başkan Çalışkan'ın Gazeteciler Günü mesajı
Editör: Karamanca
09 Ocak 2019 - 22:13




Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, bir mesaj yayımlayarak basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Basın mensuplarının, ilkeli ve sorumlu yayıncılık anlayışıyla kamuoyunu doğru ve tarafsız bilgilendirme gibi önemli bir görev ifa ettiğini kaydeden Başkan Çalışkan mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Zor şartlar altında görev yapan yerel basın çalışanları başta olmak üzere tüm basın mensupları, kamuoyunu bilgilendirme adına doğru, tarafsız haber verme, objektif davranma, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri içerisinde barındıran önemli bir mesleği icra etmekte, biz kamu yöneticileri ve halkımız arasında köprü vazifesi de görmektedir. Bu anlayışla görev icra eden tüm basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en samimi duygularımla kutluyorum.

Gazetecilik, fedakârlık ve sorumluluk isteyen zor şartlarda yapılan önemli bir meslektir. Kamu yararına hizmet yapmakta olan gazeteci arkadaşlarımız; şehrimizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine ve kalkınmasına önemli katkılar sağlamaktadır. Karaman Belediyesi olarak her zaman olduğu gibi doğru, ilkeli ve tarafsız habercilik yapan basın yayın kuruluşlarımıza ve çalışanlarına her türlü desteği vermeye devam edeceğiz.

Bizlerle sürekli beraber olan, her şartta mesai mefhumu gözetmeksizin görevlerini yerine getirerek halkımızın haber alma hakkını sağlayan ve aynı zamanda Karamanımızın tanıtımına katkı sağlayan tüm basın mensuplarımızın ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar, tüm sevdikleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler dilerim.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum