Reklam

Karda mahsur kalan fabrika işçileri kurtarıldı

Karaman Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrikada çalışan 22 işçi kar yağışı nedeniyle..

Karda mahsur kalan fabrika işçileri kurtarıldı
Editör: Karamanca
09 Ocak 2019 - 08:50




Karaman Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrikada çalışan 22 işçi kar yağışı nedeniyle mahsur kaldılar.

Edinilen bilgiye göre, Karaman OSB'deki fabrikaların birçoğu Mersin'in Mut ilçesine bağlı dağ köylerinden taşımalı işçi çalıştırıyor. Bu işçi servislerinin Karaman'a geliş gidişte kullandığı Dağpazarı-Karaman güzergahı aniden bastıran kar yağışı nedeniyle kapanınca 22 fabrika işçisi mahsur kaldı. İşçilerin kurtarılarak Karaman'a gönderildiğini bildiren Mersin Büyükşehir Belediyesi Mut Koordinasyon Müdürlüğü yaptığı açıklamada;

'' 2 gündür etkili olan kar yağışı, bazı bölgelerde ulaşımı olumsuz etkiledi. İlçede 15 iş makinesi, 3 kamyonet ve 40 personelle 24 saat çalışma yürüten ekipler, 102 mahallede karla mücadele çalışması yürütüyor. Ekipler, şiddetli kar yağışına rağmen kapanan yolları kısa sürede ulaşıma açtı.

Karla mücadele ekipleri, alınan ihbarlara da kısa sürede yanıt vererek Mut ilçesi Dağpazarı yolunda Karaman iline gitmekte olan ve kar nedeniyle yolda kalan 22 fabrika işçisini kurtararak fabrikaya gitmelerini sağladı. Ekipler ayrıca ihbar gelen ve ihtiyaç duyulan bölgelere anında ulaşarak vatandaşların mağdur olmaması için çalışmalara aralıksız olarak devam ediyor'' denildi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum