Davut Özcan: Muhtarlık geçim değil hizmet kapısıdır!

Karaman'ın Sarıveliler ilçesinde Merkez Mahallesi muhtar adayı Davut Özcan, iddialı projelerle..

Davut Özcan: Muhtarlık geçim değil hizmet kapısıdır!
Editör: Karamanca
06 Ocak 2019 - 08:31




Karaman'ın Sarıveliler ilçesinde Merkez Mahallesi muhtar adayı Davut Özcan, iddialı projelerle geliyor.

Her yaştan mahalle sakininin yoğun ilgi gösterdiği muhtar adayı Davut Özcan, ''Mahallemizde ikamet eden hemşerilerimizin günün her saati taleplerini iletebilecekleri, destek görecekleri bir muhtar olacağımı düşünüyorum. İlçemizin değişik köy ve mahallelerindeki okullarımızda kitap-kırtasiye desteklemesi, kütüphane kurulması, giysi yardımı gibi birçok çalışmada yer aldım.

Ayrıca ilçemizde tadilat, bakım onarım gerektiren eğitim alanlarını ekip arkadaşlarımla birlik beraberlik içerisinde elden geçirerek öğrencilerimizin kullanımına sunduk. Ekip ruhu ile çalışmanın sorunların üstesinden gelebilme noktasında neleri başarabildiğini bizzat içinde yer alarak gözlemledim. 

Bu tecrübelerimi ilçemizin kendi yaşadığım mahalle olan merkez mahallesine aktarmak, hizmet etmek istiyorum. Özellikle gençlerimizin daha iyi şartlarda eğitim görmeleri açısından burs başta olmak üzere çeşitli desteklerin getirilebilmesi adına görüşmeler yapıyorum. Öte yandan yaşlılarımız için ev temizliği, bakım ve sağlık gibi konularda devletimizin ilgili birimleri ile koordineli bir çalışma projem bulunuyor. Muhtarlığın bir geçim kapısı değil, hizmet kapısı olduğunu göstermek üzere hemşerilerimin desteklerine talibim'' dedi.

İlçedeki birçok sosyal-kültürel etkinliğin içerisinde yer alması ile tanınan Davut Özcan'ı, mahalle sakinleri bir fırsat olarak görüyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum