Reklam

Başkan Yılmaz: Allah'ın izniyle zafer yakındır

Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Teşkilatı tarafından düzenlenen kahvaltı programında..

Başkan Yılmaz: Allah'ın izniyle zafer yakındır
Editör: Karamanca
29 Aralık 2018 - 19:00




Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Teşkilatı tarafından düzenlenen kahvaltı programında konuşan İl Başkanı Oktay Yılmaz, kadının geleceğe yön vermedeki rolünü işaret etti.

Kadının yaşamın her alanında hayatî rolleri olduğunu söyleyen Başkan Yılmaz; ‘’Milliyetçi Hareket Partisi bu rolün bilinci ile kadına yüksek değerde önem vermiş, geleceğin inşa edilmesinde önemli bir statü atfetmiştir. Ülkücü kadrolar, Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘’Yeryüzünde gördüğümüz herşey kadının eseridir’’ sözünde verdiği mesajı benimsemiş ve kadının toplumun aynası olduğuna inanmıştır.  Bu sebepten Karamanlı hanımefendilerin, her alanda sahip oldukları üstün meziyetlerin, içerisinde bulunduğumuz seçim sürecine yansımasını temenni ediyoruz’’ dedi.

Bir davanın bekasının, bir ülkünün gerçekleşmesinin ve bir mücadelenin zaferle sonuçlanmasının ancak o davaya gönül vermiş kadınların çokluğu ile garanti altında olacağını belirten il başkanı Oktay Yılmaz konuşmasında; ‘’Karamanımızın gelecek yıllarının belirleneceği bu süreçte, hanım kardeşlerimizin söz sahibi olmasını, omuz vermesini ve bizlerle birlikte yürümesini arzu ediyoruz. Hep birlikte emek vereceğimiz süreç boyunca, Ülkücü hareketin insanı kutsal bir emanet gördüğünü, makamları da ancak insana hizmet noktasında bir araç bildiğini anlatacağız. Öte yandan Türk kadınının hak ettiği saygın yerin daha fazla temsil edilebilmesi adına Karamanlı hanımlara cesaret ve ilham kaynağı olacağız. Karamanlı hemşerilerimizin hakkı olan imkân ve hizmeti süratle getirmek için, kapı kapı dolaşıp zaferle aramızdaki mesafeyi kısaltacağız.

Her geçen gün artarak devam eden asayiş olaylarını ve eskiye nazaran gençlerimizin giderek suça meylini hep birlikte üzülerek gözlemliyoruz. Yıllarca övünç kaynağımız olan Türk aile yapısının, yozlaşmasının önüne geçmek adına kadınlarımıza da, belediyelere de önemli görevler düşüyor. Belediye faaliyetlerinde gençler ve kadınlar öncelikli hizmet politikası olarak belirlenmeli, istikbalimizin riske girmesinin önüne geçilmelidir. Belediyeciliğin sadece yol ve kaldırımdan ibaret olmadığının bilincinde olan Ülkücü kadrolar, ruh ve beden sağlığı yerinde nesillerin, ancak sağlıklı bir aile yapısı içerisinde yetişebileceğinin kararlılığındadır. Bundan sebeple belediye ile aileyi, belediye ile gençliği, belediye ile kadını ayrı görmek mümkün değildir. Milletine mensubiyetiyle gurur duyan hanım kardeşlerimizle el ele vererek şehrimizde adaleti, hakkaniyeti ve sosyal düzeni birlikte sağlayacağız.

Memleket adına bütün arzularımızın gerçekleşmesi niyetiyle çıktığımız bu yolda, kadınlarımızın desteğine, inanmışlığına daha fazla ihtiyacımız vardır. Yükleri ağır olmasına karşın hanım kardeşlerimizin fedakârlık ve kararlılık hasletlerine güveniyoruz. Karamanlı kadınların Mart Ayı’nın sonunda, Savaş Kalaycı kardeşimizi şehremin olarak görevlendireceklerine can-u gönülden inanıyoruz. Bacılarımızın taviz vermeyeceğine; davasını ve davasının adayını koruyup kollayacağına, kol kanat gereceğine eminiz. Evladınız, kardeşiniz Savaş Kalaycı ok gibi durdukça, sizlerin bir Hayme Ana, bir Nene Hatun ve bir Tayyar Rahmiye edasıyla yay gibi yanında gerileceğine dair inancımız tamdır. Allah’ın izniyle zafer yakındır’’ diye konuştu.

avukat oktay yılmaz

karaman oktay yılmaz

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum