Savaş Kalaycı: kadınlarımız huzurluysa şehrimizde huzurludur

Milliyetçi Hareket Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Savaş Kalaycı; Toplumumuzun daha huzurlu, ülkemizin daha bereketli ve milletimizin daha..

Savaş Kalaycı: kadınlarımız huzurluysa şehrimizde huzurludur
Editör: Karamanca
29 Aralık 2018 - 11:33




Milliyetçi Hareket Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Savaş Kalaycı; Toplumumuzun daha huzurlu, ülkemizin daha bereketli ve milletimizin daha ümitvar olabilmesi için kadınların hayatın içerisinde daha fazla yer alması; iş hayatında, üretimde, eğitimde ve temsilde daha çok söz sahibi olması gerektiğini belirtti.

Milliyetçi Hareket Partisi Karaman Kadın Kolları Teşkilatı tarafından Karadağlı Tesislerinde düzenlenen Kahvaltı Programında konuşan Belediye Başkan Adayı Kalaycı, kadınların toplumun gerçek bir aynası olduğuna vurgu yaparak; “Kadınlarımız huzurluysa şehrimiz ve ülkemiz de huzurludur. Kadınlarımız geleceğe umutla bakabiliyorsa ülkemizin ve milletimizin geleceği aydınlıktır. Bizim “Üretken ve Çözüm Odaklı Belediyecilik” anlayışımızda bu bilinç ve anlayış vardır. Siyaset ve yönetimde kadınlarımıza çok daha fazla alan açmak, kültürel, sosyal ve ekonomik hayatta daha fazla söz sahibi olmalarını sağlamak için gereken tüm çalışmaları ve iş birliğini yapmak bizim boynumuzun borcudur.” dedi.

Yoğun bir katılımla ve sıcak bir ortamda gerçekleştirilen Kahvaltı Programında Kadın Merkezli Belediyecilik Projelerine de değinen Kalaycı;

“Kadınlarımızın evlerinde ürettikleri el ürünlerinin Belediyemiz aracılığı ile satılabileceği Hanımeli Pazarı,  İş Geliştirme Destek Merkezi, Belediye Meslek Edindirme Kursları, Çok Amaçlı Lokal ve Spor Salonları bu amaç doğrultusunda hazırladığımız ve inşallah sizlerle birlikte, el ele vererek gerçekleştireceğimiz projelerimizden bazılarıdır. Belediye Kreş ve Anaokulu ile birlikte, gündüzleri çarşı pazar ihtiyaçlarınızı daha rahat görebilmeniz için çocuklarınızı güvenle emanet edebileceğiniz Belediye Çocuk Evi Projesini de inşallah hayata geçirerek sizlerin hizmetine sunacağız. Engelli çocuklarımız ve dezavantajlı bireylerimiz için Karamanımızı engelsiz ve kolay yaşanabilir bir şehir haline hep birlikte getireceğiz.

Daha yaşanabilir, daha huzurlu, daha sorunsuz bir şehirde yaşamak hepimizin hayali. Bu hayali gerçeğe dönüştürebilmek için hep birlikte çalışacağız, inanacağız ve Allah’ın izni ile başaracağız.

İl Genel Meclis Üyeliği, Belediye Meclis Üyeliği ve Muhtarlık için adaylığını açıklamış, cesaretini ortaya koymuş kadın adaylarımızı yürekten tebrik ediyorum ve sayılarının daha da artmasını temenni ediyorum. Kendileri ile çalışmaktan ve bu şehre, bu millete birlikte hizmet etmekten büyük onur duyacağımızı özellikle ifade etmek istiyorum.” dedi.

oktay yılmaz

savaş kalaycı

kalaycı savaş

karaman mhp

karaman mhp savaş kalaycı

savaş kalaycı

mhp karamanda

karaman

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum