Reklam

İşte MHP'nin Ermenek yönetimi

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından Karaman’ın Ermenek ilçe başkanlığına..

İşte MHP'nin Ermenek yönetimi
Editör: Karamanca
22 Aralık 2018 - 21:06




Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından Karaman’ın Ermenek ilçe başkanlığına atanan Ali Demir’e mazbatası düzenlenen törenle verildi.

Ermenek ilçe başkanlığında gerçekleşen törene il başkanı Av. Oktay Yılmaz, Sarıveliler ilçe başkanı Kasım Tunç, Başyayla ilçe başkanı Mustafa Çetin ve yeni yönetim kurulu üyeleri katıldı. Törende konuşan il başkanı Oktay Yılmaz, ‘’Genel merkezimiz tarafından Mart ayındaki seçimlere bazı ilçelerimizde zinde bir teşkilat yapısı ile girme kararı üzerine gerekli atamalar yapıldı. Geçtiğimiz günlerde Başyayla ilçe başkanımız atanarak görevine başlarken, bugün de Ermenek ilçe başkanımıza mazbatasını teslim ediyorum.

Gerek ilçe başkanımızın gerekse yönetiminin Ermenek ilçemizde görevi layığı ile yürüteceklerine dair endişem yoktur’’ dedi. Sarıveliler ilçe başkanı Kasım tunç ise konuşmasında, ‘’Taşeli yenilenerek güçlendirilen kadroları ile seçimlere hazır. Ermenek teşkilatımız genel merkezimizce kendilerine duyulan güvenin karşılığını gönülleri fethederek verecektir. Taşelinin iki önemli ilçesindeki bu yenilenme ‘Davanın Adamı’ olma düsturunu benimsemiş çalışma arkadaşlarımızla önümüzdeki yerel seçimlerde meyvesini verecektir’’ diye konuştu.

Törende ilçe başkanı Ali Demir’e mazbatası verilerek görevinde başarılı olması temenni edildi.

Milliyetçi Hareket Partisi Ermenek ilçe yönetim kurulu üyeleri şöyle;

ermenek mhp

mhp ermenek

mhp yönetim kurulu ermenek

ali demir mhp

oktay yılmaz

ermenek ali demir

ermenek mhp teşkilatı

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum