Reklam

Sarıveliler'de eski Ocak Başkanı aday adayı

Milliyetçi Hareket Partisi Sarıveliler ilçe başkanı Kasım Tunç ve ilçe belediye başkan aday adayı..

Sarıveliler'de eski Ocak Başkanı aday adayı
Editör: Karamanca
05 Aralık 2018 - 13:05




Milliyetçi Hareket Partisi Sarıveliler ilçe başkanı Kasım Tunç ve ilçe belediye başkan aday adayı Hakan Coşkuner haber sitemizi ziyaret ederek seçim sürecine dair bilgiler aktardı. İlçe Başkanı Kasın Tunç, teşkilatlarının gece gündüz demeden saha çalışmalarına başladığını belirterek; ‘’Teşkilatımızın bütün kademeleri üzerine düşeni fazlasıyla yapmanın heyecan ve azmini taşımaktadır. Bütün Ülküdaşlarım hissesine düşen mesuliyet çerçevesinde bireysel hırslara yenilmeden, arınmış bir şekilde, saygı ve sevgi çerçevesinde, teşkilat disiplini içerisinde çalışmalarını sürdürecektir. Önümüzdeki sürecin memleketimize, davamıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum’’ dedi.

İlçenin siyasi tarihinin akışına yön verecek, önünü açacak, ümit aşılanacak, tek ses ve tek nefes olunacak bir seçim sürecine girdiklerini belirten Hakan Coşkuner; ‘’Mazlumların tercümanı, Ülkücü hareketin karargâhı, iman ve ihlâsın son kalesi olan Milliyetçi Hareket Partisi; yaklaşan Şubat Ayı itibariyle hizmet yolunda 50 yılı geride bırakmış oluyor. Her bir günü şan ve şerefle dolu yarım asrın bilgi, birikim ve tecrübesiyle gireceğimiz yerel seçim, zaferle taçlanmayı hak ediyor’’ dedi.

Coşkuner ziyarette; ‘’Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in altını çizerek belirlediği ilkeler ve gösterdiği istikamet ile bu kutlu yolda yürüyüşümüz Cenab-ı Allah’ın izniyle nice yarım asırları geride bırakacaktır. Ettiği yeminden cayanlara, korkanlara ve sinenlere aldırış etmeksizin, Başbuğumuzun mücadele ile geçen hayatının, bizler için rehber olduğunu bir kez daha hatırlatıyoruz. Genel Başkanımız Liderimiz Devlet Bahçeli Bey’in tuzaklara ve oyunlara yenilmeyip, yüce Türk Milleti’ni yükseklere taşımak için verdiği gayretten aldığımız ilhamla, yolumuzun Allah yolu, istikametimizin hak yolu olduğuna can-u gönülden inanıyoruz.

Yükümüzün ağır, yolumuzun taşlı, işimizin zor olduğunu söyleyerek bizi istikametimizden alıkoymaya çalışanlar bilsinler ki; çok şükür irademiz, takatimiz ve taşları çatlatacak imanımız yerindedir. Ve yine onlar bilsinler ki; ardı sıra bize baharı getirecek, onları ise kapıdan baktıracak olan Mart yakındır. Milliyetçi-Ülkücü hareketin zafere hedeflenmiş bütün evlatları sahaya inmiş ve şanlı sancağı dikeceği günü beklemektedir. Bizler seçimi; hangi belediyenin bizim, hangi belediyenin başkasının olacağı gözüyle görmüyoruz. Bilakis mensubiyet şuuruyla Üç Hilal’i daha fazla kaç burçta dalgalandırabiliriz onun mücadelesini veriyoruz’’ diye konuştu.

Sarıveliler’deki Ülkücü camia tarafından ismi üzerinde mutabık olunan Hakan Coşkuner’in MHP genel merkezi tarafından isminin ilçe belediye başkan adayı olarak açıklanmasına kesin gözüyle bakılıyor. Coşkuner, Sarıveliler ilçe Ülkü Ocakları’nın kurucu başkanı olması nedeniyle de geniş bir kitle tarafından başarılı görülüyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum