Mesut Soyfidan: Teşkilatın sinir uçlarından geldim

Karaman'da Ak Parti il teşkilatı düzenlediği aday tanıtım programı ile aday adaylarını..

Mesut Soyfidan: Teşkilatın sinir uçlarından geldim
Editör: Karamanca
17 Kasım 2018 - 14:22




Karaman'da Ak Parti il teşkilatı, düzenlediği aday tanıtım programı ile aday adaylarını tanıttı.

Programda konuşan Belediye Başkan Aday Adayı Mesut Soyfidan, ''Teşkilatın sinir uçları olan sandık başkanlığından gelip sırası ile mahalle başkanlığı, gençlik kolları, merkez ilçe ve il teşkilatında görev aldım'' dedi. Soyfidan konuşmasında;

''Son yıllardaki toplamda 5 seçimde SKM başkanlığında görev aldım. Parti olarak SKM başkanlığım döneminde ilimizde en yüksek oy oranına ulaştık. 7 Haziran seçimlerinde Türkiye genelinde oyunu koruyan iller arasından 1. olduk. SKM başkanlığım döneminde ayrıca 1 Kasım seçimlerinde de oyunu en iyi arttıran 3. il olduk. Gerek teşkilat gerekse saha bilgi birikimi mi belediye de kullanmak ve mensubu olmaktan gurur duyduğum partime hizmet etmek üzere başvurumu yaptım. Bütün aday adayı arkadaşlarımıza başarılar dilerim'' diye konuştu.

Ticarî olarak 4 yıl üst üste vergi rekortmenleri listesinde yer alan Mesut Soyfidan, iki üniversite mezunu. Evli ve iki çocuk babası olan Soyfidan, uzun yıllardır da kamu da çalışıyor. Vatani görevini Şırnak ilinde yapan Mesut Soyfidan'ın üstün hizmet ve üstün başarı belgesi bulunuyor.

mesut soyfidan

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum