Reklam

Kader biyolojik ailesini arıyor

Bir otobüse bırakılarak Karaman terminaline gelen Kader bebeğin acı hayat hikayesi..

Kader biyolojik ailesini arıyor
Editör: Karamanca
15 Kasım 2018 - 16:49




Bir otobüse bırakılarak Karaman terminaline gelen Kader bebeğin acı hayat hikayesi 25 yıl sonra ortaya çıktı.

İddiaya göre, Kader bir günlük iken İzmir'de doğum yaptıkları hastanede annesinin yanından çalındı. Baygınlık geçiren anne kendisine geldiğinde bebeğinin yanında olmadığını fark ederek durumu polise bildirdi.

Polisin geniş çaplı araması sonucu Karaman'a gelen bir otobüste sahipsiz bebek olduğu bilgisi üzerine İdris-Hicran Özer çifti Karaman'a geldi. Otobüs terminalinde polisler tarafından alınan bebek Karaman'daki çocuk esirgeme kurumuna verildi. Bu arada Karaman'a gelen İdris-Hicran Özer çiftine çocuk esirgeme kurumu yetkililerince çeşitli fotoğraflar gösterilirek çocuğunu tanıması, teşhis etmesi istendi. Bebeğini alnındaki lekeden tanıyan Hicran Özer, yapılan topuk testlerinin ardından bebeğini teslim aldı.

Bebeğini alarak İzmir'e dönen çifte 1,5 yıl sonra Cumhuriyet Savcılığından bir tebligat gelerek DNA testi yapılacağı bildirildi. 1995 yılında yapılan DNA testi ile adli tıp raporu anne Hicran Özer'in bebeği Kader Özer'in biyolojik annesi olduğunu belirtirken, İdris Özer'in babası olmadığını belirtti. Baba İdris Özer bunu kabullenmeyerek bebeğin kendisine ait olduğunu iddia edip koruyucu aile olarak bebeğini kuruma vermedi. Kader Özer 25 yaşına geldiğinde kimlik yenilemek üzere nüfus müdürlüğüne gidince kayıtlarda evlatlık gözüktüğünü öğrendi.

25 yıl sonra öz olduklarını iddia eden ailesinde evlatlık olduğunu öğrenen Kader, biyolojik ailesi ile ilgili soruların cevabını "Esra Erol'da" programında arıyor. Kader'in yıllar sonra tekrar yapılan ve canlı yayında açıklanan DNA testi sonuçlarına göre annesi Hican Özer çıkarken babasının İdris Özer olmadığı ortaya çıktı. Sonucun açıklanması üzerine Özer ailesi gözyaşlarına boğulurken, İdris Özer stüdyoyu terk etti. Anne Hicran Özer’in de durumunun ilerleyen günlerde netlik kazanacağı belirtildi.

kader özer

 

5259

YORUMLAR

  • 0 Yorum