Reklam

Karaman'daki daireden kamyonlar dolusu çöp çıktı

Karaman'da şikayet üzerine gidilen bir apartman dairesinde kamyonlarca..

Karaman'daki daireden kamyonlar dolusu çöp çıktı
Editör: Karamanca
15 Kasım 2018 - 09:26




Karaman'da şikayet üzerine gidilen bir apartman dairesinde kamyonlarca çöp tespit edildi.

Edinilen bilgiye göre, Fenari Mahallesi Kemal Kaynaş Caddesi'nde bir apartmanın son katından gelen kötü kokular üzerine komşuları şikayette bulundu. Şikayet üzerine Karaman Belediyesi ekipleri, polis eşliğinde gittikleri apartman dairesinde gördükleri manzara karşısında dehşete kapıldı.

Daireden son 5 yıldır dışarıya çöp atılmadığı öne sürülürken, bütün odalarda çöp yığınları olduğu tespit edildi. Dairede yalnız yaşayan 68 yaşındaki emekli mimar A. A.'ün, kendi dairesinin yanında ortak kullanım alanı olan çatı bölümüne de çöp yığdığını belirten komşusu, ''Bizim bildiğimize göre son olarak 2013 yılında yine bu şekilde ekipler tarafından temizlenen daire, o tarihten itibaren çöp biriktirmeye başladı. A. teyzeyi defaaten uyarmamıza karşın biriktirmeye devam etti. Giderek artan kokunun yanında kedi ve köpekler için getirdiği sakadatları da merdivene bırakınca apartman yaşanmaz hale geldi'' dedi.

Uyarılara aldırış etmediği için ilgili mercilere şikayette bulunduklarını söyleyen A. A.'ün komşusu, ''Biz psikolojik rahatsız olduğunu düşünüyoruz. Umarız yetkililer tedavi edilmesi için gereken ilgiyi gösterir, aksi takdirde bu temizliğin ardından yine toplamaya başlayacak'' diye belirtti.

Öte yandan Karaman Belediyesi temizlik ekipleri ilk olarak daireden 5 kamyon çöp çıkarttıklarını belirttiler. Temizliğin yaklaşık iki gün sürebileceği öne sürülürken, daire ve çatı katından toplamda 30 kamyona yakın çöp çıkabileceği tahmin ediliyor. Trafik ekipleri çöp boşaltım işlemi nedeniyle caddeyi tek yönlü olarak trafiğe kapattı.

karaman çöp ev

çöp evde

karaman çöp

hastalık

karaman hasta

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum