Son selfie

"Baba yola çıkıyoruz, birlikte selfie çekinelim" dedi, kazada öldü

Son selfie
Editör: Karamanca
08 Kasım 2018 - 07:58




Adem KOCATÜRK / SABAH

Karaman'da yakınlarının düğününe gitmek için ailesiyle birlikte hazırlık yapan İrem Eski, yola çıkmadan önce "baba yola çıkıyoruz, ne olacağı belli olmaz. Gel birlikte selfie çekinelim" dedi. Anne ve babasıyla fotoğraf çekilen İrem, yola çıktıktan sonra geçirdiği kazada annesiyle birlikte can verdi. İrem'den geriye kazadan önce çektirdiği fotoğraflar kaldı.

Karaman'ın Akçaşehir beldesinde yaşayan anne Ümmügülsüm Eski(46), geçen Cumartesi akşamı oğlu Kadir(23), kızı İrem(16) ve kız kardeşi Cemile Günarslan(48) ile birlikte kent merkezinde yakınlarının düğününe gitmek için hazırlık yaparken İrem, evde kalan ambulans şoförü olan babası Selçuk Eski'ye "yola çıkıyoruz baba, ne olacağı belli olmaz, gel birlikte selfie çekinelim" dedi. Bunun üzerine Selçuk Eski, eşi Ümmügülsüm ile kızına poz verdikten sonra aile düğüne gitmek için yola çıktı. Kadir Eski'nin kullandığı otomobil, Beydili köyü çıkışında yolun kenarında park halindeki pancar yüklü römorka çarptı. Kazada İrem ve annesi Ümmügülsüm Eski hayatını kaybetti.

"KIZIMIN İÇİNE DOĞMUŞ"

Kazanın ardından cep telefonu ailesine teslim edilen İrem'in anne ve babasıyla birlikte çektirdiği son fotoğraflar ortaya çıktı. SABAH'ın ulaştığı o fotoğraflarda düğüne gitmek için hazırlanan İrem'in önce anne ve babasıyla daha sonra da annesiyle birlikte ayrı fotoğraf çektirdiği görüldü. Lise öğrencisi İrem'in yola çıkmadan önce fotoğraf çektirmek istediğini anlatan acılı baba Selçuk Eski, "Sanki kaza kızımın içine doğmuş. Fotoğraf çektirmek istedi. Canım kızım" diyerek gözyaşı döktü. Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

son selfie

son selfie karaman

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum