Reklam

Antalya'da sahte polis dolandırıcılığı

Antalya’da kendisini polis olarak tanıtıp kimlik kontrolü yaptıkları kişinin kredi kartını aldıktan sonra hesaplarından 3 bin 300 TL para aktaran 2 şüpheli Denizli’de yakalandı..

Antalya'da sahte polis dolandırıcılığı
Editör: Karamanca
02 Kasım 2018 - 07:23




Antalya’da kendisini polis olarak tanıtıp kimlik kontrolü yaptıkları kişinin kredi kartını aldıktan sonra hesaplarından 3 bin 300 TL para aktaran 2 şüpheli Denizli’de yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz Salı günü Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Yeni Kapı Polis Merkezi Amirliğine müracaat eden C.F, Güllük Caddesi Selekler Çarşısı önünde kendisini polis olarak tanıtan kişinin üzerinde bulunan ve evinden istediği kredi kartından 3 bin 300 TL işlem yaptığını ve dolandırıldığını söyleyerek şikayette bulundu.
Olayın ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği görevlileri tarafından yapılan çalışmalarda; kendisini polis olarak tanıtan şahsın M.Ö. olduğu, yanındaki şahsın ise M.S.K. olduğu belirlendi. Şahısların Denizli’den kiraladıkları araçla Antalya’ya geldiklerini belirleyen polis, şüphelilerin yakalanması için Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlileri ile irtibata geçti.
Denizli’de dün yakalanan şüpheli M.Ö.’nün 17 ayrı "dolandırıcılık" suçundan kaydının olduğu ve arandığı ayrıca 3 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu, M.S.K.’nin 10 ayrı "dolandırıcılık", "yankesicilik", "güveni kötüye kullanma" suçlarından kaydının olduğu ve arandığı, ayrıca 3 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu tespit edildi.
Denizli’de yakalanan şüpheliler M.Ö. ve M.S.K. Antalya’ya getirildi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum