Reklam

TIR bariyerlere çarptı

Araç içerisinde sıkışan sürücü, itfaiyenin uzun uğraşları sonucu kurtarıldı..

TIR bariyerlere çarptı
Editör: Karamanca
29 Ekim 2018 - 18:39




TEM otoyolu Kınalı kavşağında kontrolden çıkan bir tır bariyerlere çarptı. Araç içerisinde sıkışan sürücü, itfaiyenin uzun uğraşları sonucu kurtarıldı.

Kaza,öğle saatlerinde TEM otoyolu Kınalı mevkisi İstanbul istikametinde meydana geldi. Gökhan Adıyaman idaresindeki 41 UH 361 plakalı tır kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Sürücü Adıyaman, çarpmanın etkisiyle araç içerisinde sıkıştı. Olay yerine gelen Silivri itfaiye ekipleri, yaralı sürücüyü yaklaşık 1 saatlik müdahalesi sonucu kurtardı. Ambulansa bindirilen sürücü, Silivri Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Sürücünün hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilirken kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

kınalı kavşağı

 

TIR köprüye sıkıştı

Öte yandan İstanbul Bakırköy sahil yolunda asfalt silindiri taşıyan tır yüksekliği ayarlayamayınca köprüye çarptı. Kazada yaralanan olmazken büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Bir sürücünün aracı hareket halindeyken ayağa kalkarak kazayı izlemesi bu kadarına da pes dedirtti.

Bakırköy sahil yolu Yeşilyurt mevkiinde silindir taşıyan bir tır arkasında bulunan eskort araca rağmen ilk olarak köprünün alçaklığını belirtmek için konan tabeladaki dubalara ardından da köprüye çarptı. Çarpmanın etkisiyle tırın üzerinde bulunan silindir köprüye sıkıştı. Kazanın ardından araç sürücüsü durumu hemen belediye ekiplerine bildirerek ardım istedi. Bu sırada yolda uzun araç kuyrukları meydana geldi. Bir sürücü ise aracı hareket halindeyken ayağa kalkarak aracın sanruf’undan kazayı izledi. Kazayı izleyebilmek için canını tehlikeye atan sürücü bu kadarına da pes dedirtti.

Olay yerinde basın mensuplarını gören sürücü hemen aracın içerisine girerek olay yerinden uzaklaştı. Köprüye sıkışan tır ise olay yerine gelen belediye ekipleri tarafından vinç yardımıyla olay yerinden kurtarıldı.

Kaynak:

YORUMLAR

  • 0 Yorum