Zabıtadan fiyat ve gramaj kontrolü

Tekirdağ Çorlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri döner satışı yapan işletmelerde fiyat ve tartı aletleri denetimi gerçekleştirdi..

Zabıtadan fiyat ve gramaj kontrolü
Editör: Karamanca
26 Ekim 2018 - 10:16




Tekirdağ Çorlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri döner satışı yapan işletmelerde fiyat ve tartı aletleri denetimi gerçekleştirdi.
6502 Sayılı Kanunun 54. maddesi ve Belediye Emir ve Yasaklarına dair yönetmelik gereğince döner satışı yapan işletmelerde, Çorlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından fiyat ve tartı aletleri denetimi gerçekleştirildi.
Denetlemeler konusunda açıklamada bulunan Çorlu Belediyesi Zabıta Müdürü Birol Uçar, Çorlu genelinde döner satışı yapan bazı işletmeler hakkında yapılan şikayetlerin artması üzerine denetimleri sıklaştırdıklarını ifade ederek, "Çorlu’da döner satışı yapan işletmeleri vatandaşların verdiği ücret karşısında sunulan ürün gramaj ve fiyat etiketleri konusunda sürekli olarak denetliyoruz. Son zamanlarda bazı firmalara yönelik şikayetlerin artması neticesinde denetimlerimizi sıklaştırdık. Vatandaşlarımızın hak ettikleri hizmeti vermek işletmelerimizin önceliği olmalı. Ödenilen ücret karşılığında tarifelerde belirtilen gramajlarda ürün satışı yapan işletmelerimize teşekkür ediyoruz. Kurallara uymayan işletmeler hakkında da gerekli yasal işlemler başlatılıyor" dedi.
Çorlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri denetim çalışmalarına rutin kontrollerin yanı sıra vatandaşlardan gelen şikayetler doğrultusunda da devam ediyor.


YORUMLAR

  • 0 Yorum