Reklam

Karaman'da Jandarma ayak izinden şahısları yakaladı

Edinilen bilgiye göre, olay Ayrancı ilçesi Saray köyünde halen yapımı devam eden tren hattında..

Karaman'da Jandarma ayak izinden şahısları yakaladı
Editör: Karamanca
24 Ekim 2018 - 16:57




Karaman'da 144 metre uzunluğunda tren rayı çalan şahıslar yakalandı.

 Edinilen bilgiye göre, olay Ayrancı ilçesi Saray köyünde halen yapımı devam eden tren hattında meydana geldi. Yol yapım çalışması esnasında eski tren raylarında (3) ayrı noktada toplamda 144 metre uzunluğunda 7.000 kg. ağırlığında tren raylarının çalındığı fark eden yetkililer durumu Jandarma'ya bildirdi. İhbar üzerine harekete geçen Jandarma ekipleri, PTS ve kamera kayıtları incelenmesi sonucunda 42 plakalı kamyonetin durumundan şüphelenerek takibe aldı.

Öte yandan Karaman İl Jandarma Komutanlığı Olay yeri inceleme personeli rayların çalındığı bölgede titiz bir çalışma yapılarak deliller toplandı. Hırsızlık olayı ile ilgili olarak yapılan kamera kayıtları incelemesi sonucunda şüpheli araç ve araç sürücüsü şahıslar M.H.Ş. ve Y.P. yakalandı. Olay ile ilgili olarak O.Y.I.T. tarafından olay yerinden alınan ayak izi, sigara izmariti ve tekerlek izlerinin araç sürücüsü M.H.Ş. isimli şahıs ve araç ile uyuşması üzerine şahıslar, Karaman Cumhuriyet savcısının talimatı doğrultusunda gözaltına alındı.

 Şüpheli şahısların daha önceden Konya ili Selçuklu ilçesinde kamu kurum ve kuruluşlarından hırsızlık olayına karıştıkları tespit edildi. Şüpheli şahıslar bugün sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

karaman

jandarma

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum