Ali Güler yerel seçim öncesi Karaman'da istişarelerde bulundu

Milliyetçi Hareket Partisi MYK üyesi hemşerimiz Dr. Ali Güler, yerel seçim öncesi bir hafta..

Ali Güler yerel seçim öncesi Karaman'da istişarelerde bulundu
Editör: Karamanca
20 Ekim 2018 - 19:56




Milliyetçi Hareket Partisi MYK üyesi hemşerimiz Dr. Ali Güler, yerel seçim öncesi bir hafta boyunca Karaman'da istişare görüşmeleri yaptı.

İl merkezinde yaptığı görüşmelerin ardından; Kazımkarabekir, Ayrancı, Ermenek, Sarıveliler ve Başyayla ilçelerinde teşkilat üyeleri, kanaat önderleri ile bir araya gelen Güler, haber sitemizi ziyaret ederek izlenimlerini paylaştı. Milliyetçi Hareket Partisi'nin Mart Ayı'nda yapılması planlanan yerel seçimlere Karaman'da iddialı isimlerle girmeyi hedeflediğinin altını çizen Ali Güler, ''Hemşerilerimizle yaptığımız görüşmelerde yerel seçimde aday olmasını bekledikleri isimleri ve kimleri listelerde görmek istedikleri konusunsa fikir alışverişi yaptık. Bu fikir alışverişinin neticesinde oluşan hafızayı genel merkezimize aktararak seçimlerde başarıyı hedefleyeceğiz'' dedi.

Bir önceki seçime nazaran Mart 2019 yerel seçimlerinde daha yüksek bir başarının şimdiden gözlemlendiğini belirten Güler; ''2019 yerel seçimleri bir önceki yerel seçime nazaran camiamızca daha katılımcı, daha aktif bir seçim olacak. Şimdiden bırakın il merkezini ilçelerimizde bile çokça ismin göreve talip olduğuna ziyaretlerimizde şahit olduk. Örneğin Kazımkarabekir ilçemizde 4 kıymetli arkadaşımız resmen aday adaylığı müracaatlarını yaptılar. Henüz istişare aşamasında olan fakat önümüzdeki süreçte aday adaylığını açıklayacaklarını tahmin ettiğimiz birçok Ülküdaşımız yaşadıkları belde, ilçe ve il merkezinden müracaatta bulunacaklar.

Bu teveccühü doğru değerlendirmek adına şehir merkezindeki istişarelerimin ardından ilçelerimizi ziyaret ederek dava arkadaşlarımızın görüşlerini aldım. Partili arkadaşlarımızın yanında kanat önderleri ve vatandaşlarımızla da görüşmelerim oldu. Öte yandan merkez ilçe ve ilçe teşkilatlarımızda kendi çalışma programları çerçevesinde bir kamuoyu araştırması yapıyorlar. Velhasıl bütün bu çalışmalar sonucu ortaya çıkacak rapor, özünü iliklerimize nakşettiğimiz kardeşlik hissiyatı ve bizzat hemşerilerimizin görüşlerinden oluşturacaktır. Sosyal uyanış, toplumsal toparlanma ve yerel değerlerin kalkınması Türk Milliyetçilerinin insiyatif almasıyla gerçekleşecektir. Ben bu durumun hemşerilerimizce eskiye nazaran daha yoğun hissedildiği izlenimiyle önümüzdeki seçimlerin iddialı geçeceği kanatindeyim’’ diye konuştu.

ali güler

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum