Reklam

Karaman'ın 11 köyünde operasyon

Karaman'ın köylerinde Jandarma tarafından yapılan operasyonlarda aranan 11 kişi..

Karaman'ın 11 köyünde operasyon
Editör: Karamanca
17 Ekim 2018 - 13:14




Karaman'ın köylerinde Jandarma tarafından yapılan operasyonlarda aranan 11 kişi yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, 81 ilde müşterek yapılan huzur ve güven uygulamarı kapsamında Karaman'da Jandarma tarafından tespit edilen adreslere operasyon düzenlendi. Operasyonlarda mahkeme tarafından alınan izinle çok sayıda ikamette arama yapıldı. Merkeze bağlı Çakırbağ, Çiğdemli, Çoğlu, Eğilmez, Ekinözü, Gökçe, İslihisar, Karacaören, Kılbasan ve Pınarbaşı köylerinde değişik adreslerde çeşitli suçlarda aranması bulunan şahıslar arandı.

Ayrıca Ermenek ilçesine bağlı Katranlı Köyü'nde de operasyon yapan ekipler toplamda 11 aranan şahsı yakaladı. Jandarma merkezine götürülen şahıslar işlemlerin ardından adliyeye sevk edildiler. Çeşitli köylerde yakalanan 11 aranan şahıstan 7'si mahkeme tarafından serbest bırakılırken, 4'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Operasyonlarla ilgili İl Jandarma komutanlığı'ndan yapılan açıklamada; ''Karaman İl Jandarma komutanlığı tarafından halkımızın huzur ve güvenliği için suç ve suçlularla mücadele kapsamında operasyonlara kararlılıkla devam edilecek olup, duyarlı vatandaşlarımızın 112 acil çağrı hattına her türlü ihbarları bildirmeleri, emniyet ve asayişin sağlanması konusunda etkinliği artıracaktır. İlimiz genelinde suçlularla mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir'' denildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum