Reklam

Jandarma gece yarısı kazarken yakaladı

Jandarma ekiplerinin üç ayrı noktada yaptıkları operasyonlarda 9 defineci yakalandı..

Jandarma gece yarısı kazarken yakaladı
Editör: Karamanca
15 Eylül 2018 - 20:59




Eskişehir’ Günyüzü ve Odunpazarı ilçelerinde düzenlenen 2 ayrı kaçak kazı operasyonunda şüpheliler suçüstü yakalandı.

Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Günyüzü ilçesine bağlı Gümüşkonak Mahallesinde kaçak kazı yapıldığı ihbarını aldı. Gece yarısı olay yerine giden ve izinsiz kazı yapıldığını tespit eden ekipler, B.Ç., Y.S., B.K., M.G. ve S.A. isimli şüphelileri suçüstü yakaladı. Şüphelilerin yanında 1 adet kazma, 1 adet manivela, 1 adet demir çubuk, 1 adet kürek, 2 adet baş feneri, 1 adet el feneri, 3 adet el telsizi ve 1 adet pusula ele geçirilirken şahıslar hakkında gerekli işlemler başlatıldı.

Odunpazarı’nda da 3 şahsa suçüstü

Bir diğer operasyonda ise İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Odunpazarı’nın Kargın Mahallesi’nde başka bir ihbar aldı. Durumu değerlendiren ekipler olay yerine giderek alanda incelemelerde bulundu. Ekipler, kaçak kazı yapan K.Y., R.O., M.I.’yı suçüstü yakaladı. Şahısların yanlarında 1 adet dedektör, 2 adet kürek ve 1 adet kazma ele geçirildi.

Olaylarla ilgili soruşturma başlatıldı.

eskişehir tarihi eser

Balıkesir’in Dursunbey ilçesinde izinsiz kazı yapan bir kişi suç üstü yakalandı.

Gelen bir istihbarat sonrası harekete geçen jandarma, Dursunbey’e bağlı Çınar Mahallesi’ne giden orman yolu üzerindeizinsiz kazı yapan H.Ö. isimli şahsı suç üstü yakaladı. İzinsiz kazı yapılan bölgede bulunan şüpheliye ait araca, detektöre, batarya ve şarj makinesine el konuldu. Şüpheli H.Ö. hakkında işlem başlatıldı.

dursunbey define

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum