Karaman Belediyespor: 2 68 Aksaray Belediyespor: 1

Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme maçında Karaman Belediyespor sahasında 68 Aksaray ..

Karaman Belediyespor: 2 68 Aksaray Belediyespor: 1
Editör: Karamanca
12 Eylül 2018 - 14:44




Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme maçında Karaman Belediyespor sahasında 68 Aksaray Belediyespor’u 2-1 yenerek bir üst tura yükseldi.

Saat 15.00’da Kemal Kaynaş Stadyumu’nda oynanan maçı Özgür Reha Alıcı yönetti. Maça hızlı başlayan Karaman Belediyespor, daha maçın 6. dakikasında golcüsü Burak Gündoğdu’nun ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Golün şokunu kısa sürede atan misafir takım 68 Aksaray Belediyespor 12. dakikada Enes’in attığı golle durum eşitledi.

Golü yemesine rağmen moralini bozmayan Karaman Belediyespor maçın 19. dakikasında yine Burak Gündoğdu’nun ayağında bulduğu golle 2-1 öne geçti. Maçın ilk yarısı karşılıklı ataklarla sona erdi. Maçın ikinci yarısında da rakibine geçit vermeyen ev sahibi takım, 64.dakikada Doğukan Çınar’ın kırmızı kart görmesiyle sahada 10 kişi kaldı. Büyük çekişmeye sahne olan maç ev sahibi takımın galibiyetiyle sona erdi. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte Belediyesporlu oyuncular büyük sevinç yaşadı. Sevinç sırasında kısa süreli bir arbedede yaşandı. Karaman Belediyespor’un kalecisi Hayrettin Çınar, galibiyet sevincini tribündeki taraftarlarla kutlamaya gittiği esnada 68 Aksaray Belediyesporlu bir oyuncuyla tartıştı. Tartışmaya diğer oyuncularında katılınca kısa süreli bir arbede yaşandı. Yaşanan arbede polis ve diğer görevlilerin araya girmesiyle büyümeden yatıştırıldı. 

Maçı, Karaman Valisi Fahri Meral, Aksaray Valisi Aykut Pekmez ile Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ve Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı birlikte izledi. 

karaman

arbede

karaman belediyespor

ziraat türkiye kupası

kemal kaynaş stadyumu

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum