Karaman'da 5 ayrı hırsızlık olayı!

Karaman’da Merkeze bağlı Sudurağı Beldesi, Dereköyü ve Ağızboğaz Köylerinde 5 ayrı ..

Karaman'da 5 ayrı hırsızlık olayı!
Editör: Karamanca
01 Eylül 2018 - 07:36




Karaman’da Merkeze bağlı Sudurağı Beldesi, Dereköyü ve Ağızboğaz Köylerinde 5 ayrı hırsızlık olayı gerçekleşti.

Edinilen bilgiye göre, Sudurağı Beldesi su deposu mevkiinde bulunan Vodafone GSM şirketine ait baz istasyonunun kilidi kırılarak hırsızlık yapıldı. Hırsızlar baz istasyonundan 8 tanesi aktif 16 tanesi kullanılmayan toplamda 24 adet Mombat marka aküyü çalarak kayıplara karıştılar. Beldede gerçekleşen başka bir hırsızlık olayında ise, bir erkek şahsa ait evin yatak odasına giren hırsızlar el çantası içerisinde bulunan 22 bin TL değerinde döviz ile kendisi ve eşine ait pasaportu çalarak kayıplara karıştı.

Öte yandan Ayrancı ilçesine bağlı Ağızboğaz Köyü’nde tarla içerisindeki depodan 80 çuval arpanın çalındığı tespit edildi. Seyithasan-Dereköy kavşağında Karaman Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Şube Müdürlüğü’ne ait maket trafik arabasında bulunan tepe lambası, akü ve elektrik aksamı da hırsızların hedefi oldu.

Son olarak Dereköy sınırları içerisindeki Türk Telekom hattından kablo hırsızlığı yapıldığı tespit edildi. Gerçekleşen 5 vaka ile ilgili Jandarma Olay Yeri İnceleme timleri, hırsızlıkların gerçekleştiği bölgelerde delil toplama faaliyeti yaptı. Jandarma, vatandaşları bezdiren hırsız veya hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum