Şeker Karaman'ın her yerinde

AK PARTİ Karaman Milletvekili Dr. Recep ŞEKER, Karaman’da vatandaşlar ile buluşarak ziyaret

Şeker Karaman'ın her yerinde
Editör: Karamanca
11 Ağustos 2018 - 09:50




AK PARTİ Karaman Milletvekili Dr. Recep ŞEKER, Karaman’da vatandaşlar ile buluşarak ziyaret ve temaslarda bulundu.

Dr. Recep ŞEKER, ziyaretleri kapsamında AK Parti Karaman Milletvekili Av. Selman Oğuzhan Eser, Karaman AK Parti Karaman İl Başkanı Mehmet ER ile birlikte esnafları ziyaret ederek esnafların sıkıntı ve taleplerini dinledi.

AK Parti il binasında vatandaşlar ile bir araya gelen Dr. Recep Şeker vatandaşlar ile sohbet etti, vatandaşların taleplerini ve isteklerini dinledi, çözümler için notlar aldı.

Daha sonra İl Genel Meclisi Başkanı Âdem Kapar’ı, makamında ziyaret eden Dr. Recep Şeker, Karamanın İl Özel İdare yatırımlarını ve programları değerlendirdi, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Dr. Recep Şeker daha sonra Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Türkmen HACIHALİLOĞLU’nu makamında ziyaret etti. Çevre ve Şehircilik İl Müdürü’nden Güldere, Dinek, Paşabağı ve Madenşehri ile ilgili örnek köy yapımı ve yeni yapılaşmalar ile Ermenek ve Karaman kentsel dönüşüm projeleri ile Karaman merkezde yapılması planlanan Millet Bahçesinin yeri ile ilgili görüş alışverişinde bulundu ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Dr. Recep ŞEKER, İl Sağlık Müdürü Hasan ARSLAN’ı makamında ziyaret ederek, Karaman’ın sağlığı ile ilgili yapılan, devam eden ve yapılması planlanan yatırım ve hizmetler ile sağlıktaki problemler ile ilgili bilgi aldı, karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Dr. Recep Şeker Karaman il, ilçe ve köylerinde ziyaret ve temaslarını sürdürüyor.

recep şeker

recep şeker sağlık müdürü

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum