Karaman'da bir günde 4 kayıp kız ihbarı

Karaman'da farklı mahallelerdeki ikametlerinden ayrılan 4 kızdan haber ..

Karaman'da bir günde 4 kayıp kız ihbarı
Editör: Karamanca
10 Ağustos 2018 - 11:46




Karaman'da farklı mahallelerdeki ikametlerinden ayrılan 4 kızdan haber alınamıyor.

Edinilen bilgiye göre, Bahçelievler, Zembilli, Mehmet Akif Ersoy ve Mümine Hatun Mahallelerindeki ikametlerinden günün değişik saatlerinde ayrılan 4 genç kızdan bir daha haber alınamadı. Bahçelievler Mahallesi 1139 sokaktaki ikametinden (Dün) saat 11.00 itibariyle ayrılan ve kendisinden bir daha haber alınamayan Yeşildere Köyü nüfusuna kayıtlı 23 yaşındaki Fatma A. U.'nun yakınları kayıp ihbarında bulundu. 155-160 santim boylarında olduğu öğrenilen Fatma A. U.'nun 50-55 kilo ağırlığında beyaz tenli olduğu bilgi edinildi. Saç ve göz renginin kahverengi olduğu söylenen genç kızın ikametinden son olarak ayrıldığında üzerinde beyaz tişört ve ayağında terlik olduğu öğrenildi.

Güncelleme: Edinilen bilgiye göre dün 11.00 itibariyle kaybolan Fatma A. U.'nun ikametine geri döndüğü bilgi edinildi.

Öte yandan Mümine Hatun Mahallesi'ndeki ikametinden (Dün) saat 22.00 sıralarında ayrılan 14 yaşındaki İrem T.'nin 155 santim boylarında 55 kilo civarında olduğu bilgi edinilirken, üzerindeki kıyafete dair bilgi bulunmuyor. Kız çocuğu ile ikametten ayrıldıktan sonra iletişim kuramadıklarını belirten yakınları Emniyet'e kayıp başvurusunda bulundu. Aynı gecede yeni günün ilk saatlerinde yapılan kayıp ihbarında ise 00.40 itibariyle Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ndeki ikametinde olmadığı fark edilen 18 yaşındaki Mediha A.'nın 170 santim boylarında 55 kilo civarında olduğu öğrenildi. Şahsın beyaz tenli, kahverengi gözlü ve sarı saçlı olduğu bilgi edinildi.

Benzer konudaki son ihbarda ise saat 03.00 itibariyle Zenbilli Ali Efendi Mahallesi'ndeki ikametinden ayrılan 19 yaşındaki Afganistan doğumlu Latife A. T.'nin kayıp olduğu bilgisi verildi. Şahsın saç renginin sarı olduğu ancak başının kapalı olduğu öğrenilirken, beyaz tenli ve göz renginin kahverengi olduğu bilgisi edinildi. Ayrıca şahsın ikametten ayrıldığında üzerinde kırmızı elbise olduğu belirtildi.

Kayıp şahısların eşgal bilgileri Karaman Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı tüm birimlere bildirilirken, olaylarla ilgili arama çalışması başlatıldı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum