Reklam

Emekli ikramiyesinin tarihi belli oldu!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, emeklilere bayram ikramiyelerinin gelecek hafta ödeneceğini açıkladı.

Emekli ikramiyesinin tarihi belli oldu!
Editör: Karamanca
07 Ağustos 2018 - 12:10




Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, emeklilere bayram ikramiyeleri ile ilgili yazılı açıklama yaptı. 

Ramazan Bayramında olduğu gibi Kurban Bayramında da bayram ikramiyesi ödemeleri ile emeklilerin yanında olmaya devam ettiklerini belirten Bakan Selçuk, 16 Ağustos'ta Bağ-Kur ve SSK, 17 Ağustos'ta emekli sandığı emeklilerimize yapılacak bayram ikramiyesi ödemeleri yapılacağını bildirdi.

Emeklilerimizin bayram ikramiyesi ödemesi dosya başına 1.000 (Bin) TL olarak gerçekleştirileceğini kaydeden Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı, "Birden fazla dosyadan aylık alan emeklilerimize hisse oranı yüksek olan dosyadan tek bir ikramiye ödenecektir. Ayrıca, vefat eden sigortalılarımızdan dolayı gelir ve/veya aylık almakta olan hak sahiplerine hisseleri oranında, İş kazası ve meslek hastalığı sigortasından sürekli iş göremezlik geliri almakta olanlara ise gelir bağlanmasına esas olan sürekli iş göremezlik derecesi oranında, bayram ikramiyesi ödemesi yapılmaktadır" ifadelerini kullandı.

11 milyon 767 bin 550 emekliye 10 trilyon 417 milyon 886 bin 693 TL 

Bakan Selçuk, Kurban Bayramı için toplam 11 milyon 767 bin 550 emekli ve hak sahibine, toplam 10 trilyon 417 milyon 886 bin 693 TL bayram ikramiyesi olarak ödeneceğini açıkladı.  

YORUMLAR

  • 0 Yorum