Kayıp çocuklar Karaman'daki lokantada bulundu

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde ailelerine kurs öğrencileri ile birlikte Gaziantep’e geziye gideceğiz, diyen ancak..

Kayıp çocuklar Karaman'daki lokantada bulundu
Editör: Karamanca
06 Ağustos 2018 - 17:43




Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde ailelerine kurs öğrencileri ile birlikte Gaziantep’e geziye gideceğiz, diyen ancak hiç geziye katılmadığı ortaya çıkan 15 yaşındaki iki çocuktan haber alınamaması üzerine yurt genelinde başlatılan arama çalışması sonuçlandı.

Edinilen bilgiye göre, 15 yaşındaki Burak Oğ ve yine aynı yaştaki Kemalcan Savari adlı iki çocuk, gittikleri Kur’an kursunda ailelerine “Kurs öğrencileri ile birlikte Gaziantep’e geziye gideceğiz” diye evden ayrıldı. Ancak böyle bir geziye hiç katılmadığı ortaya çıkan iki çocuktan aileleri iki gün boyunca haber alınamadı. Nerede oldukları bilinmeyen Burak Oğ ve Kemalcan Savari için aileleri polise kayıp başvurusunda bulundu. Son olarak Kadirli’de Adana minibüslerinin yolcu indirip bindirdiği bir yerde işyerinin kamerasına sırtında çanta ile beraber yolda yürürken görüntülenen iki çocuğun Adana iline gittikleri ve buradan ortadan kayboldukları sanıldı. 

Karaman'da bulundular

Çocuklardan biri annesini telefonla arayarak iyi olduğunu ve Karaman'da bulunduklarını söylemesi üzerine aile vakit kaybetmeden durumu polise bildirdi. Karaman İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, çocukları kayıp oldukları iki gün boyunca çalıştıkları lokantada bularak emniyete götürdü. Çalışmak için evden kaçtıklarını söyledikleri öğrenilen çocuklar işlemlerin ardından ailelerine teslim edilecek.

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum
Günün Başlıkları