Reklam

Fuhuş vaadiyle kamyon ve TIR'ları durduran kadınlara ceza

Özellikle kamyon ve TIR’lara otostop çeken kadınların yakalanması için yapılan ihbar üzerine ..

Fuhuş vaadiyle kamyon ve TIR'ları durduran kadınlara ceza
Editör: Karamanca
04 Ağustos 2018 - 07:44




Adana’da otostop yaparak çevreye rahatsızlık veren kadınlara 992 lira para cezası verildi.

Edinilen bilgiye göre, vatandaşlar 155 Polis İmdat Hattı’nı arayarak merkez Çukurova ilçesi Beyazevleri Mahallesinde yol kenarında fuhuş amaçlı otostop çeken kadınların olduğu ihbarında bulundu. 

Özellikle kamyon ve TIR’lara otostop çeken kadınların yakalanması için yapılan ihbar üzerine Çukurova İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ile mahalle bekçileri söz konusu bölgede uygulama başlattı. Yapılan uygulamalar sonucunda 213 araç, 395 şahıs sorgulandı. 8 kadına fuhuş amaçlı otostop çektiği gerekçesiyle Kabahatler Kanununa göre 992 lira para cezası uygulandı.

TIR şoförü aynı yolla gasp edilmişti

Geçtiğimiz aylarda Adana’da otoyolda bir kadının "fuhuş vaadiyle" durdurduğu tır sürücüsü, daha sonra ortaya çıkan bir kişi tarafından bıçaklanarak gasp edilmişti.

Gerçekleşen olayda, H. E. (44) tır ile Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) otoyoluna çıktı. İddiaya göre, H. E. Sarıçam ilçesi Şahintepe Mahallesi sınırlarına geldiğinde otoyol köprüsü altında bir kadının el kaldırdığını gördü. H. E. kadını görünce tırı yol kenarına park etti. Kadın tıra yaklaşıp binerek fuhuş yapmak istediğini söyledi. H. E. kadını tıra kabul etti. Bu sırada arkadan bir de erkek gelip tıra bindi, H. E.’nin paralarını ve cep telefonunu istedi. Ancak H. E. vermek istemeyince bıçak çıkartıp istediklerini yapmaması halinde onu öldüreceğini söyledi. H. E. buna rağmen parasını ve cep telefonunu vermeyince şahıs, H. E.’yi bacağından bıçaklayıp cep telefonunu alıp kaçtı.

fuhus

adana fuhuş

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum