Reklam

Bulduğu küp için 100 bin TL'den oldu

Bir vatandaş, bir ay önce tanıştığı kişinin oyununa gelerek servetinden oldu..

Bulduğu küp için 100 bin TL'den oldu
Editör: Karamanca
31 Temmuz 2018 - 20:30




Kırklareli’nde bir vatandaş, bir ay önce tanıştığı kişinin oyununa gelerek servetinden oldu.

Olay, Kırklareli’nin Vize ilçesine bağlı Hasbuğa köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre jandarma ekiplerine müracaatta bulunan M.G. isimli şahıs, yaklaşık bir ay önce tanıştığı E.A. isimli bir şahsın kendisine Hasbuğa köyünde bulunan bir tarlada bir küp altın olduğunu ve altınları bulduklarında parayı paylaşacaklarını söylediğini belirtti.

Bir küp altını duyan M.G. isimli şahıs tanıştığı E.A. isimli şahıslar birlikte sit alanı olmayan tarlada kazı yapmaya başladı. Uzun süren kazı çalışmalarının ardından M.G. ve E.A. tarlada gümülü olan küpü buldu. Daha sonra içinden 3 adet sarı renkte heykel çıkan küpü teslim alan E.A. kayıplara karıştı.

Altınların hayaliyle 100 bin lirasından da oldu

Kayıplara karışan E.A. isimli şahıs daha sonra telefonla M.G.’yi arayarak M.D. adına para istedi. Buldukları küpün hayalini kuran E.A. bunun üzerine M.G.’nin belirttiği M.D. adına toplamda 100 bin lira para yatırdı. Buldukları küpten ve gönderdiği paradan bir netice alamayan E.A., M.D. ve E.A.’dan şikayetçi oldu. Daha sonra jandarma ekipleri tarafından Cumhuriyet Başsavcısına bilgi verilerek yaşanan olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 


YORUMLAR

  • 0 Yorum