Ayrancı'da 15 Temmuz Milli Birlik Yürüyüşü

15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle düzenlenen etkinliğe..

Ayrancı'da 15 Temmuz Milli Birlik Yürüyüşü
Editör: Karamanca
15 Temmuz 2018 - 20:52




15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle düzenlenen etkinliğe Ayrancı’daki vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

İlçe Kaymakamlığı ve belediyesi tarafından organize edilen etkinliğe Kaymakam Mustafa Türkcan, Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı, protokol üyeleri ile vatandaşlar katıldı. Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan etkinlikte Mevlid-i Şerif okunarak şehit ve gaziler için topluca dua edildi. Ardından ilçe meydanında toplanan vatandaşlar ellerinde Türk bayrakları ile sloganlar atarak yürüyüş yaptı. İlçe Kaymakamı Türkcan ile Başkan Büyükkarcı halka hitaben yaptıkları konuşmada, 15 Temmuz’un Türk Milleti ve Devleti için milat olduğunu vurguladılar.

Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı konuşmasında; ‘’Aziz Milletimiz Çanakkale’den sonra 15 Temmuz gecesi tarihinde çok kez gösterdiği gibi yedi düvele yıkılmayacağını göstermiştir. Bölücü hainlerin ülkemizi ele geçirme planları suya düşmüş, Milletin yumruğu hepsinin başına balyoz gibi inmiştir. Aziz Türk Milletinin rehavet içinde olduğunu düşünüp gafil avlayacaklarını zannedenler, iman kalesinin surlarına toslamışlardır. Bir kez daha anlaşılmıştır ki, necip milletimiz birlik ve beraberlik içerisinde olduğu sürece asla sırtı yere gelmeyecektir.

Yaşanan hain kalkışmanın püskürtülmesinde canını feda eden vatan evlatlarını bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. Milli birlik ruhunun bu topraklarda ilelebet payidar olması için, yaşananlardan feyz alarak daha fazla kenetlenmeli ve devletimize sahip çıkmalıyız. 15 Temmuz Türk Milleti için milattır ve Milletimiz istiklalini kanıyla, canıyla, imanıyla korumuştur. O kalkışma gecesinde yaşananların tekerrür etmemesi hem bizlerin hem de bizden sonraki nesillerin boynunun borcu, ecdadımıza ve şehitlerimize vefanın gereğidir’’ dedi.

Saat 00.13 itibariyle ilçedeki camilerden sela okunurken, vatandaşlar tarafından tekbirler getirildi.

ayrancı milli birlik yürüyüşü

ayrancı yürüyüş

ayrancı yüksel büyükkarcı

ayrancı mustafa türkcan

yüksel büyükkarcı

mustafa türkcan

ayrancı da etkinlik

ayrancı 15 temmuz

15 temmuz ayrancı

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum