KKTC'de banka sahibine gizli kamera ile şantaj

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) bir banka sahibine, eski çalışanı olan sevgilisi tarafından gizli kameralar kullanarak çekilen videolar ile şantaj yapıldı..

KKTC'de banka sahibine gizli kamera ile şantaj
Editör: Karamanca
14 Temmuz 2018 - 08:25




Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) bir banka sahibine, eski çalışanı olan sevgilisi tarafından gizli kameralar kullanarak çekilen videolar ile şantaj yapıldı.
İddiaya göre, eski banka çalışanı ve banka sahibi ile aşk yaşayan D. U ve arkadaşları A.Ö ,M.T,İ.D ile birlikte banka sahibi sevgilisine gizli kameralar kullanarak tuzak kurdu. Daha sonra bu görüntüleri şantaj maksatlı kullanmaya kalkınca banka sahibi tarafından polise yaptığı şikayet üzerine olay ortaya çıktı. KKTC polisi yaptığı operasyon ile D. U ve arkadaşları A.Ö, M.T, İ.D’nin iş yerleri ve evlerinde arama yaptı. Aramada banka sahibine ait gizli çekilmiş video görüntüleri ile bu görüntüleri çekmekte kullanılan gizli kameralar ve dokümanlar ele geçirildi. Eski banka çalışanı D.U patronu ile yaşadığı aşk görüntülerini arkadaşları A.Ö, M.T, İ.D ile birlikte çıkar elde etmek maksatlı tuzak kurduğu daha sonra banka sahibinin görüntülerini internette yaymakla tehdit ettiği öğrenildi. Banka sahibi polise yaptığı şikayet üzerine şantaj çetesi D. U ve arkadaşları A.Ö, M.T, İ.D polis tarafından gözaltına alınarak mahkemeye çıkartıldı. Polisin olay ile ilgili yaptığı aramalarda birçok gizli kamera ile banka sahibine ait cd, usb ile çok sayıda dokümanlara el koyduğu belirtildi. Polis, soruşturmanın selameti için zanlıların tutuklanmasını talep etti.
KKTC mahkemesi, zanlıların “Özel hayatın gizliliğini ihlal” suçundan üç gün süre ile tutuklu kalmasına karar verdi. Polisin olayla ilgili çok yönlü soruşturması devam ediyor.


YORUMLAR

  • 0 Yorum