Reklam

Bitlis'te EYP ve mühimmat ele geçirildi

Bitlis’in Hizan ilçesinde geçtiğimiz gün etkisiz hale getirilen teröristlere ait 3 adet el yapımı patlayıcı ve çok ayıda mühimmat ele geçirildi..

Bitlis'te EYP ve mühimmat ele geçirildi
Editör: Karamanca
29 Haziran 2018 - 08:23




Bitlis’in Hizan ilçesinde geçtiğimiz gün etkisiz hale getirilen teröristlere ait 3 adet el yapımı patlayıcı ve çok ayıda mühimmat ele geçirildi.
Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamada Hizan ilçesine bağlı Koçyiğit köyü kırsalında bölücü terör örgütü mensuplarına ait EYP ile çok ayıda mühimmat ele geçirildiği bildirildi. Yapılan açıklama "Bölücü terör örgütü mensuplarını bulmak, etkisiz hale getirmek ve kullanmış oldukları sığınak/barınakları imha etmek maksadıyla Bitlis İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca operasyon icra edilmiştir. Operasyon kapsamında 28.06.2018 günü icra edilen temas arama faaliyetinde, 3 adet EYP ile 10 Bölücü terör örgütü mensubu silah, mühimmat, malzeme ve dokümanlar ile birlikte ölü olarak ele geçirilmiş olup, bölgede operasyona devam edilmektedir. Güvenlik güçlerimiz bölge halkımızın da desteği ile huzur ve güvenliği sağlamak maksadıyla ilimiz genelinde teröristlerle mücadelesini kararlılıkla sürdürecektir" denildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum