Reklam

Vefat eden Karamanlı esnaf gözlerini bağışladı

Geçirdiği kalp krizi ve beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden Karamanlı esnaf..

Vefat eden Karamanlı esnaf gözlerini bağışladı
Editör: Karamanca
27 Haziran 2018 - 11:20




Geçirdiği kalp krizi ve beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden Karamanlı esnaf hakkında önemli bir detay ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Dün sevenlerinin gözyaşları arasında defnedilen Sevim Tecim’le ilgili önemli bir detay ortaya çıktı. Yakınlarından alınan bilgiye göre Tecim'in, göz korneası başta olmak üzere, böbrek, kalp, pankreas ve akciğerinin vefatından sonra bağışlanması talimatı verdiği ortaya çıktı. Sevim Tecim’in doğuştan tek böbrekli olduğu ve yaşamı boyunca çevresindekilere organ naklini tavsiye ettiği öğrenildi.

Hayatta iken bu kararı alan Tecim’in organları vefatından sonra ameliyatla alındı. Sevim Tecim'in organ nakli bekleyen hastalara umut olan bu kararı sevenlerini duygulandırdı.

Vefatı

Susanoğlu’nda 'Karamanlı'nın yeri' olarak bilinen Sevil Hediyelik'in sahibi 48 yaşındaki Sevim Tecim geçirdiği kalp krizi ve beyin kanaması sonucu hayatını kaybetmişti. Ölüm haberini alan yakınları tarafından Silifke Devlet Hastanesi morgundan alınan Tecim’in naaşı Karaman’a getirildi. Karaman’ın Akarköy nüfusuna kayıtlı Safiye ve Hasan Hüseyin Tecim’in kızları olan Sevim Tecim, dün (Salı) ikindi namazına müteakip musallada kılınan cenaze namazı sonrası şehir mezarlığına dualarla defnedildi.

Tecim, Susanoğlu’nda ikamet etmesine karşın sosyal medya üzerinde yönettiği Karaman sayfaları ile biliniyordu. Paylaşımlarında Nisa Deniz, müstear ismini kullanan Tecim için birçok sayfada taziye mesajları yayımlandı.

sevim tecim

gözlerini bağışladı

sevim tecim karaman

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum