Kasım Tunç: Mecliste daha güçlü bir MHP grubu için çalışıyoruz

MHP Sarıveliler ilçe teşkilatı Taşeli'nin her yerinde Cumhur ittifakını anlatıyor.

Kasım Tunç: Mecliste daha güçlü bir MHP grubu için çalışıyoruz
Editör: Karamanca
20 Haziran 2018 - 10:12




MHP Sarıveliler ilçe teşkilatı Taşeli'nin her yerinde Cumhur ittifakını anlatıyor. 24 Haziran seçimlerinde sona doğru gelinirken, MHP Sarıveliler ilçe teşkilatı ilçeye bağlı köy ve mahallelerde halka Cumhur ittifakının dayandığı temel ilkeler ve içeriğini anlatıyor.

Seçim çalışmalarını değerlendiren MHP Sarıveliler ilçe başkanı Kasım Tunç, "ilçemizin her köşesini gezerek vatandaşlarımıza önümüzdeki seçimin ehemmiyeti hakkında bilgiler vererek, Milliyetçi Hareket Partisi'nin mecliste daha güçlü bir guruba sahip olması için gerekli bütün çalışmaları yapıyoruz. başta yönetim kurulu üyelerimiz olmak üzere her bir arkadaşımız seçimlerden başarılı bir şekilde çıkmak için gayret gösteriyorlar.

Partimizin seçim beyannamesinde verdiğimiz sözlerin, hayata geçirmeyi planladığımız vaatlerin hepsini hayata geçirmek için çok çalışacağız. Siyasi anlaşma, uzlaşı ve kucaklaşmayla milletimizin bütün sorunlarını kökten çözeceğiz. Bu vesileyle ilçemize gelen milletvekili adaylarımızı halkımızla buluşturuyor, Parti politikalarımızı anlatıyoruz.

Hemşerilerimizin adaylarımıza ve bizlere gösterdikleri ilgiden memnun olduğumuz gibi, bu teveccühün sandığa yansıyacağından şüphemiz yok. 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili genel seçimlerinin İlçemize Karamanımıza ve Ülkemize hayırlı olmasını diliyorum."dedi.

kasım tunç

mhp sarıveliler

sarıveliler kasım tunç

sarıveliler hüseyin korkmaz

sarıveliler de mhp

kasım tunç mhp

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Günün Başlıkları