Karamanlılar Ramazan boyunca Bağcılar'da misafir ağırladı

Karaman dernekler federasyonu, İstanbul Karamanlılar derneği, İstanbul Bağcıar'da etkinlik

Karamanlılar Ramazan boyunca Bağcılar'da misafir ağırladı
Editör: Karamanca
19 Haziran 2018 - 21:32




Karaman dernekler federasyonu, İstanbul Karamanlılar derneği, İstanbul Bağcıar'da etkinlik alanında Ramazanı şerif boyunca kurduğu stantta gelen misafirleri ağırladı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Karaman dernekler federasyonu ve İstanbul Karamanlılar dernek  başkanı Rafet Akdaş; ''Bağcılar Belediyesi  Balkanların ve Anadolu’nun rengini, desenini ve tarihi değerlerini bünyesinde barındıran Derneklerin “7 Bölge 7 Renk Kültür ve Sanat Festivali  Bağcılar Kirazlı Metro İstasyonu Etkinlik Alanı’nda düzenlenen Festival’in ilk gününde derneğimiz proğramında yöresel sanatçılar ve Konya kaşık ekibi seslendirdiği türkülerle ve gösteriler ile davetlileri coştururken, halk oyunları gösterileri de ilgiyle izlendi. programa İstanbul Milletvekilleri, Bağcılar Belediye Başkanımız, Bağcılar Kaymakamımız ilçe başkanları,  Milletvekili adayları, Karaman dernekleri federasyonu üye derneklerimiz, dernek başkanlarımız, etkinlik alanında bulunan diğer il ilçe dernek başkanları ve üyelerimiz, hemşehrilerimiz bizleri yanlız bırakmadılar.

Katılımlarından dolayı teşekkür ederiz. Finalde ise bayram sonrası katılımcılara Memleketimizi tanıtma fırsatımız oldu. Bu vesile ile yaklaşan seçimlerin Ülkemize Memleketimize hemşehrilerimize hayırlara vesile olmasını temenni ederiz. Bizlere böyle bir fırsatı veren her daim yanımızda olan Memleketimimiz tanıtımında destek olan Bağcılar Belediye Başkanımız sayın Lokman Çağırıcı ve ekibine  teşekkür ederiz'' dedi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum