Reklam

Oktay Yılmaz: O güneş, yüz kızarıklığından başka bir işe yaramaz

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Avukat Oktay Yılmaz, Cumhur İttifakı ve seçim sürecine..

Oktay Yılmaz: O güneş, yüz kızarıklığından başka bir işe yaramaz
Editör: Karamanca
19 Haziran 2018 - 07:23




Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Avukat Oktay Yılmaz, Cumhur İttifakı ve seçim sürecine dair açıklama yaptı. Mart Ayı’nda yapılan kurultayın tüm teşkilatlarda olduğu gibi Karaman’daki Ülkücülere de canlılık kattığını belirten Yılmaz, ‘’Milletimizin geleceği için oldukça önemli olan seçim sürecine bu canlılık, bu heyecan içerisinde girdik’’ dedi.

Başkan Yılmaz açıklamasında; ‘’15 Temmuz hain kalkışma sonrası toplum olarak yaşanılan travmanın ardından hızla normalleşmemizi gerektiren bir döneme girdik. Bu normalleşme; ancak güç birliği yapıldığı takdirde üstesinden gelinebilecek bir süreç olduğundan, ülkemizin önünü açacak olan yeni sisteme geçiş Cumhur İttifakı ile sağlanacak. Meclis ile cumhurbaşkanlığı makamının birbirini denetleyeceği yeni sistemin hayata geçirilmesine sayılı günler kaldı. Seçim çalışmalarımız süresince hemşerilerimizin bu ittifakı benimsediğini ve sahiplendiğini görüyoruz. Bu nedenle Cumhur İttifakı’nın sandıktan zaferle çıkacağına kesin gözle bakıyoruz.

Milliyetçi Hareket Partisi Karaman Teşkilatı olarak seçim beyannamemizde bulunan hedeflerimizin yanında, Cumhur İttifakı konusunda da halkımızı bilinçlendirmeye ve detayları ile anlatmaya özen gösteriyoruz.  Bununla birlikte Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde güçlü bir MHP grubunun oluşması, önümüzdeki süreçte yürütmenin denetim ve dengeli dağılımı için azami derecede önemlidir. Bu vesileyle Karaman’daki her ülküdaşımız 24 Haziran günü sandığa gitmeli ve iradesini ortaya koymalıdır. Bu demokrasi görevi, fırsatçıların önünü kesecek, seçim sürecinin ardından oluşturulmaya çalışılması muhtemel şaibe ve soru işaretlerini ortadan kaldıracaktır.’’ Dedi.

Sözde Millet ittifakının belirsiz ilkelerle yol almaya çalıştığına dikkat çeken İl Başkanı Oktay Yılmaz; ‘’Çalışmalarını ilkeler üzerine bina eden oluşumlar ‘her birlikteliği, her yolu’ mubah görecek bir disiplinsizliğe düşmezler. Geçmişte görüşlerinin Milli olduğunu söyleyenler, bugün ülkemizin geleceğini karartmaya yönelik zihniyetlerle işbirliği içerisine girmemeliler. Bilinmelidir ki bu zihniyeti bozukların kapatmayı vaat ettikleri TİKA, ülkemizin dış yatırımlarını organize eden, eğitim, sağlık ve tarım alanında faaliyet gösteren bir kurum. Özellikle son yıllarda yurt dışında eğitime açtığı okullarla FETÖ’nün yurt dışındaki milis yetiştirdiği okulları gölgede bıraktı. TİKA’nın başarılı performansı sonucu faaliyet gösterdiği ülkelerde FETÖ okul ve faaliyetleri durma noktasına geldi. Demeçlerde geçen ‘’FETÖ ile her alanda mücadele devam ediyor’’ sözünde bahsi geçen alanlardan birisi işte bu TİKA’dır.

Başta Balkanlar ve Orta Asya olmak üzere birçok bölgede Osmanlı eserlerini restore ettiren bu kurumumuz, aynı zamanda, Somali, Filistin, Sudan gibi ülkelerde inşa ettiği hastanelerle de göz dolduruyor. Dolayısı ile ‘’TİKA’yı kapatacağım’’ diyen bir Cumhurbaşkanı adayının nereyi yağlamak adına böylesi bir vaatte bulunduğunu anlamak zor olmasa gerek. Mart Ayı’ndaki kurultayımızda Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey’in ‘’Kırgınlıkları giderin, kucaklaşın’’ emri üzere Karaman’daki hemşerilerime sesleniyorum. Dönmenizi istedikleri sözüm ona Güneş, yüzleri bronzlaştırmaktan, kızartmaktan başka bir işe yaramaz. İki bin yıllık koca çınara küsüp, CHP’ye su çekmek ‘Ben Ülkücüyüm’ diyen birisine yakışmaz’’ sözlerine yer verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum