Duayen isimler iftarda bir araya geldi

Türkiye genelinden arkeoloji meraklıları İstanbul’da biraraya gelerek iftar açtı.

Duayen isimler iftarda bir araya geldi
Editör: Karamanca
10 Haziran 2018 - 13:27




İstanbul’da Garden'da et restaurantta gerçekleşen iftar programına yurt genelinden duayen isimler katıldı. Programın ev sahipliğini yapan Murat Kurt, dostlukları sanaldan reele dönüştürdüklerini belirterek ‘’Hepsi bir birinden kıymetli ustalarımızı ağırladık’’ dedi. Her yıl değişik şehirlerde bu kaynaşma programlarını düzenleyeceklerinin altını çizen Kurt konuşmasında; 

‘’Geçtiğimiz yıl Kayseri’de yaptığımız kaynaşma programının bu yılki durağı İstanbul oldu. Sosyal medyadaki gruplarımız üzerinden yaptığımız davet üzerine ülkemizin dört bir yanından konusunda uzman arkadaşlarımızla bir araya gelerek hasret giderdik. Tanışıklığın sadece sosyal medyada kalması kalıcı bir hukukun ortaya çıkmasını sağlayamıyor. Bu nedenle belirli dönemlerde bir araya gelerek, istişare etmek, sektöre ve sektörün geleceğine dair reel muhabbetlere girmek gerekir.

Ramazan ayı olması ve birçok gönül dostunun evvelden belirlenmiş programları nedeniyle katılamamasına karşın çok sayıda arkadaşımız davetimize icabet etti. Kendileriyle birlikte iftar açarak değişik konular üzerine istişarelerde bulunduk. Bu vesileyle davetimize icabet eden ve mazeretlerinden dolayı katılamayan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim’’ sözlerine yer verdi.
 

istanbul

bekir dilek

seyit çelebi

tarabya garden

hüseyin arslan

mete eser

iftar sofrası

seyit çelebi

murat kurt

sofra garden

baba canlar

garden iftar

sofradan

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum