Aslanapa Belediyesi'nden İftar

Aslanapa Belediyesi’nin toplu iftar programı, yaklaşık bin kişinin katılımı ile Belediye Kültür Evi’nde gerçekleştirildi..

Aslanapa Belediyesi'nden İftar
Editör: Karamanca
08 Haziran 2018 - 22:49




Aslanapa Belediyesi’nin toplu iftar programı, yaklaşık bin kişinin katılımı ile Belediye Kültür Evi’nde gerçekleştirildi.
İftar programına AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Belediye Başkanı Asaf Akar, Belediye Meclis ve İl Genel Meclisi Üyeleri, siyasi parti başkan ve temsilcileri, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, mahalle ve köy muhtarları, şehit aileleri ve gaziler ile vatandaşlar katıldı.
Belediye Başkanı Asaf Akar, programda yaptığı konuşmada, bereketin, sevginin, saygının, paylaşımın en yoğun yaşandığı Ramazan ayında halkla iç içe olmanın kendileri için son derece anlamlı ve önemli olduğuna dikkat çekti. Başkan Akar, "Birlik beraberliğin en güzel göstergesi olan bu kalabalığı burada görmek, birlikte aynı sofra etrafında hiç bir ayrım yapmadan bir araya gelerek iftar yapmanın huzuru ve mutluluğunu yaşıyoruz. Başta belediye personelimiz olmak üzere iftar organizasyonuna katkıda bulunan herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Programda tasavvuf müziği dinletisi ve çocuklar için çeşitli etkinlikler düzenlendi. Çocuklara Belediye tarafından çeşitli hediyeler dağıtıldı. (YD-EFE)


YORUMLAR

  • 0 Yorum