Reklam

Alanya'da gayrimenkul dolandırıcılığı şüphelileri adliyede

Antalya’nın Alanya ilçesinde gayrimenkul satışlarından haksız kazanç sağlamak suçundan jandarma tarafından gözaltına alınan 3’ü kamu görevlisi 11 şüpheli adliyeye sevk edildi..

Alanya'da gayrimenkul dolandırıcılığı şüphelileri adliyede
Editör: Karamanca
23 Mayıs 2018 - 06:18




Antalya’nın Alanya ilçesinde gayrimenkul satışlarından haksız kazanç sağlamak suçundan jandarma tarafından gözaltına alınan 3’ü kamu görevlisi 11 şüpheli adliyeye sevk edildi.
Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında; Mahmutlar Mahallesi’nde gayrimenkul satışlarında kendilerine gelen çok sayıda mağdurun sistematik şekilde emlakçılık faaliyeti adı altında paralarını alıp tapu vermeyerek, parasını istemeye gelenleri de baskı ve tehditle göndererek haksız kazanç sağladığı tespit edilen şüpheliler hakkında çalışma başlatıldı. Bunun üzerine çarşamba günü sabah saatlerinde harekete geçen Antalya İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, teknik ve fiziki takibin ardından polis memuru Mustafa Ü, adliyede görevli mübaşir Ali Osman K, PTT’de görevli memur Burhanettin Ç. ile Haydar C, Eren E, Sevgi Y, Mert C, Salih C, Hatice K, Mustafa M. ve Hasan A.’yı adreslerinde gözaltına aldı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda ise 1 pompalı tüfek, 3 adet otomatik av tüfeği ve bunlara ait çok sayıda fişek ele geçirildi.
’Suç işlemek amacıyla örgüt kurma ve nitelikli dolandırıcılık’ suçlarından gözaltına alınan 2’si kadın 11 şüpheli jandarma komutanlığındaki işlemlerinin ardından bu sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum