Başkan Çalışkan, Davut Şimşek'in durumu hakkında bilgi aldı

Karaman’da yapımı devam eden Türk Dünyası Kültür Parkı’nda bulunan ve yaklaşık 2 metre..

Başkan Çalışkan, Davut Şimşek'in durumu hakkında bilgi aldı
Editör: Karamanca
20 Mayıs 2018 - 15:04




Karaman’da yapımı devam eden Türk Dünyası Kültür Parkı’nda bulunan ve yaklaşık 2 metre derinliğindeki sunni gölette serinlemek için giren gencin boğulduğunu gören Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, suya girerek gencin çıkarmıştı.

Olay yerinde yapılan ilk müdahale ile hayata döndürülen 16 yaşındaki Davut Şimşek'in yakınlarının Karaman Devlet Hastanesi'nde bekleyişi sürüyor. Türk Dünyası Kültür Parkı’ndaki çalışmaları incelemek için orada bulunan Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan'ın boğulan genci kurtarması olayı vatandaşları duygulandırdı. Yüzlerce Karamanlı sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla Başkan Çalışkan'ı tebrik etti.

Başkan Çalışkan son olarak başkan yardımcısı Duran Kabaağaç ile birlikte Karaman Devlet Hastanesi'ne giderek hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerini iletti. Tedavisi süren Davut Şimşek hakkında yetkililerinden bilgi alan Çalışkan, daha sonra hastaneden ayrıldı. Davut Şimşek'in 48 saat uyutulacağı ve yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü bilgisi edinildi.




ertuğrul çalışkan boğulan genci

başkan çalışkan

karamanda başkan çalışkan

duran kabaağaç

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum
Günün Başlıkları