Reklam

İstanbul'da Karaman Dernekler Federasyonu kuruldu

İstanbul'daki Karaman ilçeleri ve köyleri derneklerinin yanı sıra Balkan Türklerini de içine alan Karaman Dernekler Fererasyonu kuruluşunu iftarda açıkladı. Karaman Dernekler Fererasyonu Başkanı Rafet Akdaş konuyla ilgili açıklamasında;

İstanbul'da Karaman Dernekler Federasyonu kuruldu
Editör: Karamanca
20 Mayıs 2018 - 13:50




''Bugün Federasyona Bağlı Dernek Yönetim kurulu üyeleri ile beraber iftarda İstanbul il Dernekler Müdürlüğü onayı ile onaylanan Kuruluşumuzun yapacaklarını Başkanlarımıza anlattık. Her Derneğimiz kendi faliyetlerini eskisi olduğu gibi icra edecek olup ulusal ve uluslararası proğramlarda beraber olup daha güçlü olmak için yola koyulduk. İlk faaliyet olarak İstanbul'da büyük ses getirecek Karaman tanıtım günleri akabinde  Uluslararası Karaman Tanımı geniş katılımlı çalışmalarımız devam etmektedir.

 Aslen Karamanlı olan olan Evladı Fatihan; Balkan Türkleri, Rumeli Türkleri, Taşkaleliler, Bizlerle Beraber olup gönül veren Dernek Başkanlarımıza yönetim kurullarına Bürokratlarımıza destek olan herkese teşekkür ederim'' sözlerine verdi.

Federasyon kuruluşunda İstanbul karamanlılar Dernek Başkanı Rafet Akdaş, İstanbul Sarıveliler Dernek Başkanı Abdullah Kaba, Karaman ve Ayrancı yardımlaşma Derneği Başkanı Halil küpdilli, Ambar Köyü Dernek Başkanı Hüseyin Tekin, Kıraman Köyü Denek Başkanı Memiş Yeşildaş yer aldılar.

karaman

istanbul karamanlılar derneği

mustafa özkurt

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum