Erdal Türk'ün 19 Mayıs Mesajı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla, AK Parti Karaman Milletvekili

Erdal Türk'ün 19 Mayıs Mesajı
Editör: Karamanca
19 Mayıs 2018 - 15:15




19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla, AK Parti Karaman Milletvekili aday adayı Erdal Türk şunları söyledi:

''19 Mayıs, Atatürk’ün Samsun’a çıkarak, kurtuluş mücadelesini başlattığı ve bu mücadelenin değerini gelecek nesillerin umudu olan gençlerimize hediye ettiği gündür.

Bu millet, 99 yıl önce bugün başlattığı kurtuluş mücadelesini kazandı ve bağımsızlığını sürdürmek ve güçlendirmek yolunda günümüzde de var olan tehditleri görüyor, biliyor...

19 Mayıs tarihini, Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı olarak kutluyoruz. Çünkü dünü doğru anlamak, bugün birlik ve beraberliğimizi korumanın, milli ve manevi değerlerimize sarılmanın hayati önemini bizlere göstermektedir.

Bu yıl, bir mübarek Ramazan gününe denk gelen bayramın gençlerimize armağan edilmiş olması ayrıca önemlidir. Çünkü yarınımızı inşa edecek olanlar, milli ve manevi değerlerimizin bilincinde feraset sahibi nesillerdir.

Milli mücadelede şehit düşen atalarımızı ve Atatürk’ü ve vatan uğrunda canlarını veren tüm şehitlerimizi bu vesileyle rahmetle anıyorum. Ruhları şad olsun''

YORUMLAR

  • 0 Yorum