Reklam

Alkol, sigara ve cep telefonu çalan iki zanlı yakalandı

Adana’da girdikleri büfeden 20 bin liralık alkol ve sigara, başka bir yerden ise cep telefonu çaldığı ileri sürülen iki zanlı yakalandı..

Alkol, sigara ve cep telefonu çalan iki zanlı yakalandı
Editör: Karamanca
11 Nisan 2018 - 07:33




Adana’da girdikleri büfeden 20 bin liralık alkol ve sigara, başka bir yerden ise cep telefonu çaldığı ileri sürülen iki zanlı yakalandı.
Edinilen bilgiye göre olay, merkez Çukurova ilçesi Toros Mahallesi’ndeki bir büfede meydana geldi. İddiaya göre, Hakan K. ile yanındaki N.C., asma kilidi demir kesme makasıyla keserek girdikleri iş yerinden 20 bin lira değerindeki sigara ve alkollü içecek çaldı. Raflarda bulunan içki ve sigaraları çuvala doldurarak götüren hırsızlar güvenlik kameralarına da yakalandı. Hırsızlar başka bir yerden ise cep telefonu çaldı. Bu anlar da güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, olayın şüphelileri Hakan K. ve N.C.’yi gözaltına aldı.
Adana Emniyet Müdürlüğüne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği görevlileri tarafından yakalanan zanlılardan yaşı küçük olan N.C. Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edildi.
Emniyette sorgulanan Hakan K., çaldıkları malzemeleri adresini hatırlamadığı bir yerde tanımadığı bir kişiye 2 bin lira karşılığında sattığını ve parayı harcadığını öne sürdü.
Sorgulamaları tamamlanan iki zanlı adliyeye sevk edildi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum