Reklam

TIR fren yapınca 5 araç birbirine girdi

Aralarında yolcu otobüsü ve TIR'ların da bulunduğu 5 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında...

TIR fren yapınca 5 araç birbirine girdi
Editör: Karamanca
09 Nisan 2018 - 17:20




TEM otoyolu İzmit geçişinde aralarında yolcu otobüsü ve tırların da bulunduğu 5 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle TEM otoyolunda uzun araç kuyrukları oluştu.

Kaza, saat 17.00 sularında TEM otoyolu İzmit geçişi Gültepe Rampası Ankara istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Yusuf D. idaresindeki 34 VN 1858 plakalı tır, seyir halindeyken aniden fren yaptı. Tırın fren yapması sonrasında arkasında seyir halinde olan Haşim İ. idaresindeki 34 NKG 71 plakalı otomobil de duramayarak tıra çarptı. Osman M. idaresindeki 34 FF 4216 plakalı bir başka tır da yavaşlamaya çalışan 54 BB 066 plakalı yolcu otobüsüne arkadan, sürücüsü öğrenilemeyen 34 ASL 738 plakalı otomobil ise duramayarak bariyerlere çarptı. Kazada tır sürücüsü Osman M. araç içerisinde sıkıştı. Yolcu otobüsünde bulunan Hakan Y., Sevcan K. ve Hatice G. ise çeşitli yerlerinden yaralandı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri tır içerisinde sıkışan sürücüyü kurtarmak için seferber oldu. Yaklaşık yarım saatlik çalışmanın ardından sıkıştığı yerden çıkarılan sürücü, sağlık ekiplerine teslim edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerine yapılan yaralı tır sürücüsü ve yolcular, Kocaeli Üniversitesi Eğitim ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı.

Kaza nedeniyle TEM otoyolu İzmit geçişi Gültepe Rampası Ankara istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu. Kazada otobüste bulunan yolcular uzun süre kazanın şokunu üzerlerinden atamadı. Kazaya karışan araçlar yoldan çekici yardımı ile kaldırılırken, polis kaza ile ilgili inceleme başlattı.
 


YORUMLAR

  • 0 Yorum