Afrin'den Meram'a mesaj var

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi Meram Kadın Meclisi ve Meram Gençlik Meclisi tarafından “Destan Yazan Mehmetçik’e Söyleyecek Sözümüz Var” adlı proje kapsamında, sınır ötesinde görev yapan Mehmetçiklere gönderilen destek mektuplarına teşekkür mesajları geldi..

Afrin'den Meram'a mesaj var
Editör: Karamanca
09 Nisan 2018 - 11:12




Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi Meram Kadın Meclisi ve Meram Gençlik Meclisi tarafından “Destan Yazan Mehmetçik’e Söyleyecek Sözümüz Var” adlı proje kapsamında, sınır ötesinde görev yapan Mehmetçiklere gönderilen destek mektuplarına teşekkür mesajları geldi.
Meram Kadın Meclisi ve Meram Gençlik Meclisi tarafından “Destan Yazan Mehmetçik’e Söyleyecek Sözümüz Var” sloganıyla gerçekleştirilen proje kapsamında kaleme alınan mektuplar, Afrin Harekatı’nda görevli Polis Özel Harekat ve Jandarma Özel harekat ekiplerine ulaştırıldı. Yoğun duygularla yazılan mektuplardan moral bulan asker ve polisler, Meram Kadın Meclisi ile Meram Gençlik Meclisi üyelerine SMS yoluyla teşekkürlerini iletti.

“Sağ olasın Şerife anne”
Sınır ötesi harekatta görev alan polis ve askerlerimize moral amacıyla destek mektubu gönderenlerden Şerife Sinop, kaleme aldığı yazıda; “Ben seni görmedim ama kalben sana bir sevgim düştü. Annem, benim de senin gibi yavrularım var. Bundan sonra yavrularımın biri de sensin. Bu mektubu seher vakti 4.30 gibi sana yazıyorum. Ben de dua nöbetindeyim Mehmedim” cümlelerine yer vermişti. Bu sözler karşısında oldukça duygulanarak mektupta yer alan telefon numarasına SMS gönderen bir Polis Özel Harekat mensubu, “Sağ olasın Şerife Anne. Mektubun elimize ulaştı. Yazdığın o güzel sözler için çok teşekkür ederiz anne. İyi ki varsınız” şeklinde cevap verdi.

“Bir eksiğimiz yok, varlığınız yeter”
Gönderilen yüzlerce mektuptan etkilenerek moral bulan Mehmetçiklerden bir diğeri ise gönderdiği SMS’te, “Hepinizden Allah razı olsun. Afrin’den sizlere selam olsun. Her şeyimiz var çok şükür. Dua edin bizlere. Varlığınız yeter” cümlelerine yer vererek duygularını ifade etti.


YORUMLAR

  • 0 Yorum