Reklam

Mustafa Sarı'ya bir destekte Müsiad'dan

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkan adayı Mustafa Sarı’ya destek her geçen gün artıyor.

Mustafa Sarı'ya bir destekte Müsiad'dan
Editör: Karamanca
31 Mart 2018 - 11:03




Adaylık açıklaması sürecinde birçok STK’nın desteğini alarak istişare sonucu KTSO Başkanlığı’na aday olan Sarı’ya bir destekte Müsiad’dan geldi. Bugün heyet olarak Müsiad hizmet binasında başkan Ali Osman Cevher ve yönetimiyle yapılan görüşmelerden ‘Tam Destek’ açıklaması geldi.

Müsiad Karaman Şube Başkanı Ali Osman Cevher, ‘’Müsiad, köklü bir geleneğe sahip iş Dünyası içerisinde yapılanmış önemli bir Sivil Toplum Kuruluşudur. Bir olaya müdahale ve hamle noktasında bu geleneğe bağlı hareket ederek, şubemizin bütün birimleri ile yaptığımız istişareler sonucu, KTSO seçiminde aday Mustafa Sarı ve listesini destekleme kararı aldık. Daha önce de destek verilmesi konusunda mesafeli değildik ancak, ‘Tam destek verilecek’ diyebilmek adına, ekibimizin tamamının görüşlerini almak üzere açıklama yapmayı bu tarihe bırakmıştık. Hayırlı olsun’’ dedi.

KTSO Başkan adayı Mustafa Sarı ise desteğin önemine vurgu yaparak, ‘’Elbette her görüş ve STK’nın destek vermesinin önemi büyük ancak, bir iş adamları derneğinin KTSO seçimlerinde destek vermesi ve bu desteklerini kamuoyu ile paylaşması çok büyük önem arz ediyor. Başkan Cevher ve yönetimiyle uyum içerisinde çalışacağımıza ve ekibimize verilen tüm destekleri boşa çıkarmayacağımıza yürekten inanıyorum.

Tüm ekip arkadaşlarımla birlikte, üstlenmiş olduğumuz bu büyük emanetin hakkını vermek için, gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Verdiğimiz sözden hareketle hükmetmek için değil, hizmet etmek için, bu şerefli görevi yürüteceğiz’’ sözlerine yer verdi.

ali osman cevher, mustafa sarı

mustafa sarı ktso

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum