Reklam

Karaman'daki O kundakçı yakalandı

Geçtiğimiz ay içerisinde gerçekleşen esrarengiz kundaklama olayıyla...

Karaman'daki O kundakçı yakalandı
Editör: Karamanca
19 Mart 2018 - 08:30




Geçtiğimiz ay içerisinde gerçekleşen esrarengiz kundaklama olayıyla ilgili polisin uzun süredir izinde olduğu kundakçı yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Hisar Mahallesi 451. Sokak’ta iki katlı evin değişik tarihlerde çeşitli bölgelerinde, ve evin önündeki araçta yangınlar çıkmıştı. Ev sahibinin geçtiğimiz ay içerisinde kamuoyu ile paylaştığı güvenlik kamerası görüntülerinde kundaklama olduğu anlaşılan olayla ilgili Karaman Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri titiz bir çalışma yürüttü.

Yapılan çalışmalar sonucunda bahse konu evin birinci katında ikamet eden F. A.’in 6 kez kundaklama yaşadıklarını belirttiği olayla ilgili önemli gelişme yaşandı. Görüntülerdeki kundaklama olayını gerçekleştirdiği tespit edilen şahıs, Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin başarılı operasyonu sonucu yakalandı.

Gözaltına alınarak ifadesi alınan şahıs, daha sonra adliyeye sevk edildi. Şüpheli şahsın, bahse konu evde ikamet eden şahsın kızının kendisi ile alakalı alaylı konuşmalar, paylaşımlar yaptığı iddiasıyla olayı gerçekleştirdiği öne sürüldü. Mahkemeye çıkartılan kundakçının serbest bırakıldığı öğrenildi.

Öte yandan servis aracı kundaklanan F. A.'nın da ailesi ile birlikte olayların yaşandığı evden taşındığı öğrenildi. F. A. geçtiğimiz ay medyaya verdiği demeçte kendilerinin o eve oturmadan öncede, bu tür olayların yaşandığını üzerine vurgu yaparak belirtmişti.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum