Reklam

Karaman'da çamaşır makinesi alev aldı

Karaman’da yaşlı karı-kocanı yaşadığı evde biranda alev alan çamaşır makinesi apartman sakinlerini korkuturken, yangını söndürmeye çalışan yaşlı kadının ise eli yüzü is oldu.

Karaman'da çamaşır makinesi alev aldı
Editör: Karamanca
16 Mart 2018 - 11:55




Karaman’da bir anda alev alarak yanan çamaşır makinesi korkuya neden oldu. Yanan çamaşır makinesini kendi başına söndürmeye çalışan yaşlı kadının ise eli yüzü is oldu.

Olay, Tapucak Mahallesi Bekir Sıtkı Erdoğan Caddesi üzerinde bulunan 4 Katlı Rıza Apartmanının zemin katında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Mevlüt (85) ile Adviye Dinçer (83), çiftinin yaşadığı dairede öğle saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle çamaşır makinesi biranda alev aldı. O sırada evde bulunan Adviye Dinçer, kendi çabalarıyla alev alan çamaşır makinesini söndürmeye çalıştı. Dumanların daireyi sarması üzerine yaşlı kadın bağırarak apartman sakinlerinden yardım istedi. Komşuları ve çevredeki vatandaşlar hemen yaşlı kadının yardımına koşarken, itfaiye ve polisten de yardım istendi.  Olay yerine gelen itfaiye, dairenin elektriğini keserek yanan çamaşır makinesini dışarıya çıkardı. Evinden ayrılmak istemeyen yaşlı kadın ise komşularının ısrarı üzerine tekerlekli sandalye ile dışarıya çıkarıldı. Hastaneye gitmek istemeyen yaşlı kadın burada sağlık görevlileri tarafından sandalye üzerinde kontrolden geçirildi. Yaşlı kadının elleri ve yüzünün is olması ise dikkatlerden kaçmadı.

Alev alan çamaşır makinesi yanarak kullanılamaz hale gelirken, yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

çamaşır makinesi karaman

alev aldı

itfaiye

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum