Reklam

Beyoğlu'nda köpeğin kovaladığı vatandaş 3 metreden düştü

İstanbul (İHA) – Beyoğlu’nda evine gitmek isteyen bir vatandaş sokakta köpeğin kovalaması sonucu yaklaşık 3 metre yüksekten bahçeye düştü. Yerde acı içinde kıvranan vatandaşı ise düştüğü yerden itfaiye ekipleri çıkardı..

Beyoğlu'nda köpeğin kovaladığı vatandaş 3 metreden düştü
Editör: Karamanca
02 Mart 2018 - 22:02




İstanbul (İHA) – Beyoğlu’nda evine gitmek isteyen bir vatandaş sokakta köpeğin kovalaması sonucu yaklaşık 3 metre yüksekten bahçeye düştü. Yerde acı içinde kıvranan vatandaşı ise düştüğü yerden itfaiye ekipleri çıkardı.
Olay, saat 23:00 sıralarında Beyoğlu Gümüşsuyu Mahallesi Kutlu Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre evine gitmek isteyen Duyan Akbay’ı sokakta bulunan bir köpek kovalamaya başladı. Peşine takılan köpeklerden kaçmaya çalışan Akbay, apartmanın bahçesinin korkuluklarını aşarak yaklaşık 3 metre yükseklikten beton zemine düştü. Ne olup bittiğini anlamayan Duran Akbay düştüğü yerde acı içinde kıvranmaya başladı. Akbay’ın yardım çığlıklarını duyan vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri apartmana giremeyince olay yerine itfaiye ekipleri çağırıldı.
Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Duran Akbay itfaiye ekiplerinin de yardımı ile sedyeye konularak düştüğü yerden çıkartıldı. Ambulans ile hastaneye kaldırılan Akbay’ın hayati tehlikesinin olmadığı ve vücudunun çeşitli yerlerinde kırık olduğu öğrenildi.
İtfaiye ekiplerinin kurtarma çalışmalarını ise bazı vatandaşların merakla izlediği görüldü.


YORUMLAR

  • 0 Yorum