Reklam

Hayırsever işadamından KMÜ'ye Ermenek'te yeni eğitim binası

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül ile hayırsever işadamı Hasan Kalan arasında bina yapımına ilişkin protokol imzalandı..

Hayırsever işadamından KMÜ'ye Ermenek'te yeni eğitim binası
Editör: Karamanca
02 Mart 2018 - 06:58




Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül ile hayırsever işadamı Hasan Kalan arasında bina yapımına ilişkin protokol imzalandı.
Ermenek Belediyesinde düzenlenen imza törenine KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, işadamı Hasan Kalan, Belediye Başkanı Uğur Sözkesen, KMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ercan Oktay, Genel Sekreter Ahmet Tüfekci, KMÜ Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Mustafa Bahar ve üniversite personeli katıldı. Protokol kapsamında işadamı Hasan Kalan tarafından Ermenek ilçesinde yapılacak olan yaklaşık 6 bin 800 metrekare kapalı alana sahip Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu binasının tamamlanması ile mülkiyet ve kullanım haklarının üniversiteye devredilmesi görüşüldü. İnşaatın, protokolün onayından sonra 15 ay içerisinde tamamlanması öngörülüyor. KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül protokolün imzalanmasının ardından, “Üniversitemizin gelişimi için tüm paydaşlarımızla birlikte özveriyle çalışmaya devam ediyoruz. Yalnızca merkez yerleşkede değil, ilçelerimizi kapsayan alanlarda da yapılacak olan yatırımlarla üniversitemizin fiziki yapısını güçlendirmeyi hedefliyoruz. Bu konuda bize destek olan ve önemli bir yatırıma imza atan Ermenekli hayırsever işadamı Hasan Kalan’a teşekkürlerimi sunuyor, projenin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum