Ayrancı'da Mehmetçiğe Destek Şehitlere Vefa Yürüyüşü

Ayrancılı gençlerin planladığı ‘Mehmetçiğe Destek, Şehitlere Vefa Yürüyüşü’ne..

Ayrancı'da Mehmetçiğe Destek Şehitlere Vefa Yürüyüşü
Editör: Karamanca
23 Şubat 2018 - 13:39




Ayrancılı gençlerin planladığı ‘Mehmetçiğe Destek, Şehitlere Vefa Yürüyüşü’ne çok sayıda katılım gerçekleşti. Ayrancı Kaymakamı Mustafa Türkcan, belediye başkanı Yüksel Büyükkarcı ile ilçe Jandarma komutanının yanı sıra çok sayıda ilçe protokol üyesinin katıldığı yürüyüşte tekbirler getirilerek Mehmetçiğe destek sloganları atıldı.

Hassasiyetlerinden dolayı Ayrancılı gençlere teşekkür eden belediye başkanı Yüksel Büyükkarcı, ‘’Bu, Mehmetçiğe destek, Şehitlerimize vefa yürüyüşünü tertip eden gençlerimize hassaten teşekkür eder gözlerinden öperim’’ dedi. Milletçe tek yumruk olunması gerektiğini belirten Büyükkarcı konuşmasında;

 ‘’Malumunuz Ortadoğu’da kartlar yeniden karılıyor, haritalar yeniden çizilmek isteniyor. İşte bu, haritalarının yeniden çizilmek istendiği ülkeler arasında Türkiye Cumhuriyeti Devleti’de var. Tabi bütün bunlar bugün başlamış olaylar değil. Dış güçler bu fikirlerini hayata geçirmek adına, önce içimize sokulan FETÖ’cü hainlerin vasıtasıyla Ergenekon davalarıyla başladılar.

Türk Silahlı Kuvvetleri’ni diz çöktürmek, kendi istekleri doğrultusunda hareket ettirmek istediler ancak, çok şükür ki başaramadılar. Daha sonra Hendekler kazılmak suretiyle Doğu illerimizde bir girişimleri oldu, onu da başaramadılar. Son olarak 15 Temmuz’da yüce Türk Milleti’nin tokadını yiyen hainler şimdi karşımıza Afrin’de ve sınırlarımızda çıkmıştır. Biz burada; hainlerle mücadele eden, Milletimizin güvenliği, Devletimizin bekası adına canını hiçe sayarak operasyonlara katılan Mehmetçiğimize destek vermek ve yanlarında olduğumuzu göstermek adına toplandık.

Düşmanın adı FETÖ, PKK veya PYD olarak değişse de hepsinin ortak hedefi Türkiye Cumhuriyeti’dir, bunu biliyoruz. Bu nedenle Milletçe kenetlenip her birimiz horon kadar Karadeniz, zeybek kadar Ege, karşılama kadar Trakyalı, halay kadar, semah kadar doğu ve güneydoğu olmalıyız. Tem yumruk olmuş Anadolu, hiçbir güce boyun eğmeyecek ve istikbalini teslim etmeyecektir’’ sözlerine yer verdi.

Tüm ilçe esnafına Ayrancı Belediyesi tarafından bayrak dağıtımının yapıldığı yürüyüş yaklaşık 2 saat sürdü.

 

5208

YORUMLAR

  • 0 Yorum